Header

En av dagarna i Grekland åkte hela familjen på dagsutflykt. Nämligen till lagunen balos och gramvousa. Vi tog buss från Agii Apostoli (alltså där vi bodde) till kisamos där färjorna gick. Väl på båten åkte vi först till Balos där vi stanna en timme för bad.

När vi kom fram gick det fiskebåtar in till stranden och för de som ville stanna på båten gick det att hoppa och bada därifrån.

Tips är att ta med badskor för själv skar jag upp foten rätt rejält på den ojämna stenbotten som var närmast stranden innan det blev sandbotten. Förutom det var vattnet helt klarblott och inte allt för mycket människor.

Efter någon timme och alla 750 pers var på båten igen åkte vi en kvart för att komma till gramvousa. Även där var det klarblått vatten och det enda sättet att ta sig dit är just genom båt därav mycket välskött strand.

Jag och två till i familjen valde att vandra uppåt på ett berg där utsikten var helt magisk!

Jag gick dock inte allra lägst upp då jag ville hinna med att bada lite innan det var dags att åka tillbaka. En riktigt bra dag på havet helt enkelt och stort tips om ni någon gång är på Kreta KRAM Olivia.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Tyvärr har det ekat lite tomt här i några dagar men nu sitter jag här med datorn och lyssnar på "cold water". Om det är oklart vill jag börja med att säga att jag är hemma från en minst sagt fantastik vecka i Grekland och har till och med hunnit gått mina två första dagar på gymnasiet.

Jag önskar jag hade någon pinsam berättelse att berätta om första dagen men icke. Än så har inte så mycket hänt utan vi har lekt lite lekar, gått rundvandring och sett schemat som för övrigt föll mig i smaken. Har hittills en bra känsla så hoppas den håller i sig! KRAM Olivia.

Likes

Comments

​När jag var i Stockholm handlade jag inte endast sminket som ni såg i måndags utan också klädena ovan. Plus ett par jättefina kostymbyxor/ chinos från Zara.  Behövde lite varmare tjocktröjor så det var perfekt och jag är skitnöjd! Kram Olivia.

Likes

Comments

Godmorgon på er. Klockan är nu 11.43 och vaknade för ungefär 40 min sen har under den tiden hunnit skickat iväg ett mejl och kollat igenom alla sociala medier. Igår i inlägget skrev jag att jag mest skulle fixa i mitt rum och fixa inlägg men fick igår kväll ett sms av Linn som frågade om vi skulle ha film maraton idag, och vem säger inte ja till det :) Så nu ska jag upp käka frukost sen kommer Linn och då börjar film tittandet. Kram

Likes

Comments