Vår blogg är nog den sämsta bloggen som finns haha, men har verkligen ingen inspiration till att blogga.
För tillfället jobbar jag om dagarna och har fått för mig att färga håret ljust. Så nu är jag brun/orange/svart/blond.

Bjuder på några bilder från kryssningen (som vi inte ens tänkte slippa med på) förra helgen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ville typ säga att jag lever typ, måste skärpa mig med bloggningen verkligen.


Likes

Comments

Jag som skulle bli bättre på att blogga, ser ju hur bra det går. Jag gör knappt något om dagarna men har ändå inte tid att blogga haha.

Helgen är i alla fall över, fredagen var det fest som gällde, lördag alltså igår tog jag det lugnt och kollade serie och sånt mys. Idag vaknade jag så sent som 1 tiden, skyller på att jag inte sov så många timmar natten innan. 

Har i alla fall hunnit rensa min telefon, kändes sorligt att radera 700 bilder men det behövdes, plus att jag raderade Hayhay. Nu ska jag nätshoppa lite och göra några tidsinställda inlägg.


Likes

Comments

Gokväll!
Den här söndagen har verkligen varit shönt, kommer inte ihåg när jag senaste vaknade utan krapula på en söndag haha #tufftliv. Iallafall sov sötis och jag till ungefär 11. Drack kaffe och tittade skidase. Pasi for och jaktade och jag snossade på for mig själv hela dagen. Gjorde god mat och var ut på en promenad men det var svin kallt så blev inte så långt men iallafall något. Nu har vi tittat nyaste beck som var riktigt bra! Ska snart ta kväll imorgon är det första skoldagen och sen jobb kul!
Hoppas alla har haft en bra helg! Kram

gamma bild :O​

Likes

Comments

Gokväll!
Den här lördagen har varit lugnt! Vaknade så sent som halv 2! Runt 3 for jag till jobbet ett varv och sen till ida. Åt plättar och gjorde oss klara för revyn. Den var jätte bra somvanligt! Kom hem till kaskö lite efter 10 och nu tittar vi wallander somvanligt! Hoppas ni har en bra lördag kram!

Likes

Comments

Jag som skulle bli bättre på att blogga, alltså det går inte så bra.
Under den senaste tiden har jag jobbat lite och inte så hemskt mycket annat.
Ikväll ska jag i alla fall på revyn med ingström. Sen vet jag inte, är sjukt trött så skulle kunna sova i en vecka haha.
Vet inte varför jag är så trött, säkert för att det är vinter, kallt och tråkigt. Vill ha sommar, sol, värme och på sommaren finns det 1000 fler roliga saker att göra än på vintern. Varför bor ja inte i något land där det är sommar hela tiden?
Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen och så småningom laga mig färdig.


Likes

Comments
Ida och jag gjorde en supergod paj idag! Innehållet är jordgubbar(ska egentligen vara banan), karameliserad mjölk, och grädde! Bottne är havrekex med smör, super enkel och god!

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag är uppe tidigt somvanligt, men det känns bra eftersom att det är fredag och jag hinner göra mycket! Igår jobbade jag och kom hem typ halv 10. Tittade en wallander film och sen sova. Somnade före 12, har inte gjort det på länge har haft dygnet helt omsvängt, men det var väl på grund av jobbet så att!
Idag ska ida och jag baka, ska snart åka till näsby och handla och via gymnasiet ett varv.
Annars är det väl inte så mycket planerat, imorgon är det revy time iaf, ska bli nice!
Hoppas ni har en jättebra helg, kram!


100 år gammal bild på mej och ida haha

Likes

Comments

Godmorgon!
Då var sista dagen på det här året här. Jag är såklart uppe tidigt som jag har varit de senaste dagarna! Har just ätit frukost, äggröra och toast blev det mums! Idag ska jag upp till mamma ett varv och ikväll kommer några hit för att fira det nya året. Hoppas ni får en fin kväll kram!
Likes

Comments