Header

* Jag har haft 3 olika tandställningar, nattandställning, räls och sen även någon man har i gommen. Är så glad att tandställnings tiden är över och så skönt att slippa alla skavsår och kunna le utan att skämmas över sina snea tänder!

* När jag var som mest vältränad, hade jag mitt sämsta självförtroende någonsin. Jag kunde inte kolla mig i spegeln och vara nöjd, hittade alltid något jag inte tyckte om. Tror det var för jag ofta blev sårad av killar och sökte ständigt bekräftelse att jag dög. Men så fort jag blev tillsammans med Liam så förändrades det helt. Jag vet att han älskar mig precis för den jag är!

* Jag har både lidit av övervikt och överträning. Med överträning menas det att det enda man tänker på är träning, träning och träning. Vart man än går och vart man än åker så kan man inte slappna av för det enda man tänker på är att träna. Tränar man inte får man ångest. Det var under denna perioden i mitt liv som punkten innan också ägde rum.

* Jag har två tungpiercingar men funderar snart på att ta ut båda två. Har haft de så pass länge att jag hunnit tröttna på de men det är ändå något som tar emot haha!

* När jag gick i 7an var jag riktigt dålig i skolan. Jag brydde mig inte om något och fick faktiskt nästan F i två ämnen. Efter 7an bestämde jag mig för att börja bry mig mer om skolan och satsa på högre betyg, vilket jag också fick!

*Men nu istället några år senare har jag fått prestationsångest istället. Får jag inte högre betyg än C så blir jag inte nöjd, tvärtemot, jag blir riktigt besviken. Jag vet dessutom att C är ett jätte bra betyg och jag borde vara nöjd med det men det är något i min hjärna som gör att jag blir besviken.

Under de här tiderna var jag mest vältränad och ändå tyckte jag att jag var tjock. Nu skulle det vara en dröm att vara där igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@idaobberg