Tycker lite synd om vissa personer om anpassar sig efter andra som har lite mer "rang" i samhället. Att vara någon annan för att komma in i umgängen som är lite "bättre" "lite snyggare" än alla andra, tycker det är så jävla äckligt. Varför ska man bry sig om vad andra tycker? 

varför ska man ändra sig för att någon annan inte accepterar en för den man är? Tycker otroligt synd om personer som inte vågar vara sig själva. Jag har aldrig brytt mig om vad andra tycker om mig, jag har heller aldrig rättat mig efter vad andra vill vad jag ska göra eller inte göra. Jag gör som jag vill och accepterar dem inte mig så fuck it då kan folket bara dra jag har bättre saker för mig än att vara någon jävla liten rövslickare som går i andras fotspår bara för att bli omtyckt. Tror det är just de som gör att folk kanske har lite imot mig innan dem träffat mig eftersom jag skriver att jag inte bryr mig om vad andra tycker, då menar jag inte att jag är elak osv, utan jag gör det jag vill .. vill jag festa varje helg så gör jag det? vill jag äta skit mycket mat så gör jag det Asså fatta? 

Jag hatar även folk som ska lägga sina små kommentarer i folks liv eller när ryktena viskas  "Hon super varje helg blablablab" 

- JAG GÖR VAD FAN JAG VILL kom ihåg det. passar det inte så bara stick! :)

Och till er som inte ritkgit vågar vara er själva.. Va er själva det kommer löna sig, ingen ska få ändra på hur just du är! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara berätta att jag är väldigt glad över att ha er vid min sida, trots allt som hänt. Det är jag så otroligt tacksam för, jag kommer aldrig klandra er för något mina egna bästavänner.

Älskar er idag, imorgon, övermorgon och föralltid! ❤

Likes

Comments

Igår... var jag i skolan, bokade ett möte tills idag kl 10.00. Det kommer bli kaos, Sen drog jag och julia och fikade med Felix, linnea, Hampe, camil och Jesper. Det var super mysigt! :) Sen drog jag hem till min kära mamma och käkade hemma och bara mös resten av kvällen. Hade det ovanligt bra igår, en bra kväll och en bra natt!

TIPS TILL BLOGGEN

Idag tycks alla ha sin egen blogg. Men varför bloggar vi egentligen? Vad är det vi vill uppnå?

Vissa gör det för att bli kända, andra för att tjäna pengar. Några vill bara informera och vissa gör det för att det är roligt att lägga upp bilder på sig själv och din underbara katt som bara är ”sååååå söt”. Och självklart, gör det dig lycklig att blogga om dina husdjur så har du redan uppnått vad du vill med din blogg och behöver inte läsa vidare här.

Men ifall du av någon anledning vill uppnå någonting annat, så kan det vara bra att tänka på en del saker för att göra just din blogg lite mer omtyckt än alla de andra bloggarna där ute, och ge dig de där extra poängen som gör att folk pratar om just dig.

1, byt från standard temat.

2, välj ett behagligt färg tema det som passar dig.

3, tänk på att folk ska läsa det du skriver.

4, publicera regelbundet.

5, för en dialog med dina läsare, och säg det du vill dom ska få en uppfattning om.

6, tro på det du skriver och tyck till!

Likes

Comments

Som många redan vet så går jag ju på plusgymnasiet i kristianstad och vi har då ingen matsal i skolan, så vi har fått matkort som vi får gå ut och äta på stan med, vi får välja mellan 6 matställen.

- Subway

- Kvarnen

- kosan

- Pasha place

- trendie

- konditori axelssons

Det är dem 6 ställena, vi får äta inprincip vad vi vill och vi behöver inte käka den äckliga skolmaten.

och för er som är intressrade så är det öppet hus den 5 december och jag kommer att vara där och reprecentera SOS linjen, titta gärna förbi!


Likes

Comments

Idag blir en helt vanlig dag, började 08.00 med idrott teori.

Igår var utvecklingssamtal, gick ju inte så bra. Mitt CSN har dragits in, så jag lär få leva fattigt i en månad.

För övrigt var det helt okej, var godkänd i alla ämnen och fick mycket feedback på saker jag har gjort!

Så en stolt mor till en glad dotter, faktiskt första gången jag är på ett utvecklingssamtal där jag får hör att jag är godkänd i alla ämnen har inte haft godkänt i engelska och matte sen 7an, sen i åttan hade jag 7 F och i 9:an hade jag 12 F men jag pluggade upp allt i sista sekund inför slutbetygen så klarade att skrapa ihop 210 poäng.

Så jag är jävligt stolt över mig att jag har alla godkänd och mer än ett E på många ämnen.

Ett tips till alla er som går i 8/9:an sköt er och gör ert bästa så slipper ni sitta sista veckan innan betygen sätts, och sitta och kämpa och råplugga, det är skit jobbigt det kan jag lova er!Likes

Comments

Då satt den där! Så jävla lycklig men lyckligare är nog jolina och Julia. Snyggt och sexigt!Likes

Comments

Igår var jag iväg på ett möte med socialen, Sen träffade jag jolina så vi drog och käkade pizza såklart fick vi en spontan ide att pierca oss, så vi får väll se vad som händer ;) klockan 18.00 ikväll smäller det.

Sen drog vi hem till mig igen, snackade massa skit och kollade film. Sen hade vi inget att göra så vi satte oss och gick in på chatroulette och snackade med lite roligt folk, efter 3 timmars klickande hittade jag min bror hampe. Så klockan var väll 02.00 något så snackade vi i 1-2 timmar.

fy vad jag är glad att jag har vissa personer i mitt liv.

Likes

Comments


På fredag kör vi repris i Danmark, vi ska ut på en nattklubb som heter night fever.

kommer bli galet,
Likes

Comments

Fick en spontan tanke att jag verkligen ska börja träna lite extra hemma, det händer då och då att jag går ut och går eller gör lite övningar hemma, men idag så fick jag en riktig tankeställare och det är att jag ska faktiskt börja göra, situps och armhävningar och squats hemma. Det är inte så himla jobbigt som att gå på gym, men det är en liten träning iallafall.

Så kommer lägga upp en eller 2 bilder på min kropp i träningskläder, kanske 1 gång så när jag gjort det under kanske 2 månaders tid så ska vi se om det gett någon förändring kul va?

Idag körde jag, 150 situps och 150 squats. Jag dog när jag skulle göra dem sista.

Jag är en tjej som är 168 cm lång, väger 52 kg. vissa tänker kanske " WHAT 52 kg, bara ben ", nej då hänvisar jag er till bilden rakt under, jag har kurvor jag har lite hull och har en liten rumpa och bröst. Så för att ha det så är inte 52 kg lite. vikten är egentligen bara en siffra för jag skulle lika gärna kunna vägt 65 kg, men då hade jag haft muskler, så få ingen panik.

Ett tips jag vill dela med mig om, om ni vill gå ner i vikt sluta inte ÄT. Är mycket och nyttigt, en stor portion med grönsaker och potiatis och kött sås och bröd. Hur gått som helst och det är nyttigt! ;)

tänk heller inte så mycket på " oj nej det får jag inte äta, det får jag inte äta" det berors ju på om du jobbar bort det senare, för gör du vet varför inte ta ett chocklad då? ut och gå mycket släng på dig varma kläder och bra musik i öronen och ut och gå en 30 min om dagen det hjälper. Kör lite övningar i en 45 min hemma på kvällen, släng dig i duschen och bara mys och njut efteråt!Likes

Comments