USA, week 6: Miami + Bahamas

Kort om uge 6

Andet sidste uge - her uge 6 - er
nu gået. Den her uge har jeg set meget længe frem til, da den både har budt på Miami og Bahamas. Vi startede med at bo i Miami downtown et par dage, hvorefter vi fløj videre til Bahamas, hvor vi boede til i søndags. Derfra tog vi tilbage til Miami igen, hvor vi så har boet i Miami South Beach lige siden, hvilket er vores sidste stop inden hjemrejse. Vi tænkte, at Bahamas ville være som et paradis med de billeder, vi har set, så derfor var vores plan, at det paradis skal leves fuldt ud ved også at bo på et paradis-hotel på Paradise Island, New Providence. Her valgte vi at på “The beach at Atlantis Resort”, hvilket er det mest luksusseriøse hotel, jeg nogensinde har boet på, og jeg tror, det er svært at finde noget igen, der slår det. Det levede over vores forventninger og vores plan blev levet fuldt ud, og jeg kan ikke forestille mig, at det kunne have været bedre. Toppen af det hele blev vores heldagsbådtur til Exuma, hvor vi på vejen lavede et stop til en lille ø for at fodre leguaner. Da vi ankom til Exuma fik vi også fodret og svømmet med vilde stingrays efterfulgt halvvilde grise, vi så de vilde hajer blive fodret og vi fik lov til at snorkle rundt i det meget flotte, klare vand og se fisk - her svømmede der tilfældigvis også en revhaj forbi mig - heldigvis så jeg den først, da den havde passeret mig. Alt det og så meget mere har denne tur budt på, og det er helt klart mit livs største oplevelse, jeg har fået indtil nu, som jeg aldrig vil glemme!!

Derudover vil jeg sige, at Miami nu også er meget lækkert, og det er dejligt at få lov til at opleve Miami South Beach med på vejen. Jeg glæder mig til at se, hvad området her vil byde på resten af vores dage.

Ugen i billeder

Bahamas 👇🏽
#miami #bahamas #atlantis #thebeachatatlantis #whitebeaches #clearwater #exuma #bigbeach #swimmingpigs #exumapigs #sharks #reefshark #stingrays #paradise #paradiseisland #travel #travelblog #travelblogger
  • Travel

Synes godt om

Kommentarer