USA, week 4: Michigan

Kort om uge 4

Fjerde uge er nu gået og det betyder, at Gustav nu er hos vores amerikanske familie sammen med mig her USA! Endelig! Og det vil også sige, at jeg har klaret alle de udfordringer, jeg havde forudset ved min tur herhen, som er:
1. At rejse alene afsted
2. Undvære Gustav i fire uger
3. At kun at snakke engelsk

Jeg er glad, og jeg ser positivt tilbage på disse fire uger, der beviser, at jeg sagtens kan gøre det, jeg vil (alene eller med andre) - det er bare med at springe ud i det, og jeg er glad for, at jeg gjorde det! Jeg har lært, at der ikke er noget eller nogen, der kan stoppe dig - andet end dig selv. Det er vigtigt, at du gør det, DU vil - For det er dit liv og ikke andres, så du skal gøre det, der gør dig glad. Gør dit bedste for, at du som gammel ikke vil kigge tilbage på dit liv og fortryde noget, du ikke fik gjort. Det er ihvertfald hvad, jeg vil gå efter, og det bedste, jeg har lært, indtil nu.

Den her uge har selfølgelig budt på endnu flere shopping, kajak- og strandture - inklusivt en tur på paddleboard med Mrs S (vi elsker begge at være ved vandet) og den sædvanlige samt hyggelige tirsdagsevent “bike night” i Boyne City. Derudover har jeg været så heldig at se endnu flere vilde og sjældne dyr, såsom en bjørn og en masse elge. Bjørnen var mellemstor og sort, som mrs S og jeg så løbe over vejen, da vi skulle hente Gustav. Jeg troede ikke mine egne øjne til at starte med, men den var ikke til at overse på en 100 meters afstand. Det er rigtig sjælendt, at man ser en vild bjørn her, så det var ret vildt! En anden sjælendt dyr er elgene, hvilket vi så en masse af hos en farm. De var store og rigtig flotte, og jeg kunne være så tæt på dem, at jeg kunne røre dem - det er en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, og jeg er så taknemmelig for, at jeg har fået denne oplevelse med mig!

På dette tidspunkt på året, så skiftes hver by i området til at holde en uges festival og i denne uge blev det Boyne Falls tur, der holdt den såkaldte “Polish festival”. Dér var vi også forbi i torsdags, hvilket også var rigtig hyggeligt. Her kan man se mange flotte, amerikaner biler, som er er linet op på række, og så er der ellers en del boder og forlystelser, og til sidst, men ikke mindst, et stort, hyggeligt festtelt med bar, musik og dans.

Derudover var jeg i lørdags ude og se “dragon boat race” i Charlevoix, hvilket er noget, de holder en gang hvert år. Dette deltog Mrs S og Mr M i, og de vandt en flot 2. plads. Her var jeg i mellemtiden også til mit første fotoshoot i USA, hvilket jeg spændt venter på resultatet af.

Og så har værtsfamilien også fået fornøjelse af at smage noget dansk mad, hvor jeg lavede en amerikansk version af stjerneskud og smørrebrød med æg, rejer og salat - dette elskede de! 👏🏽

Uge 4 i billEdeR

#travel #travelblogger #usa #usatravel #michigan

Synes godt om