Malta, 3. uge

Kort om ugen

Vi startede ugen ud med en masse shopping i byen Sliema, som klart er den by, der er mest moderne og har de bedste shoppingmuligheder. I shoppingcenteret "The Point" har jeg efterhånden fået gået lidt amok i et par gange nu. Nu tror jeg heller ikke, at jeg behøver at shoppe mere hernede, for jeg kan ikke rigtig mangle mere nu. Kaudi fandt et par ting også. Livet om aftenen er der også knald på her i Sliema - især hvis man tager forbi Surfside til en vigtig fodboldkamp, som vi gjorde. Danmark og Belgien vandt hver deres kampe, hvilke vi var glade for, fordi så kommer Danmark videre i EM - lidt er jeg blevet sat ind i det. Men det var egentlig meget sjovt og hyggeligt, og vi morede os meget godt med at juble lidt ekstra højt, når Danmark scorede over Rusland, fordi der sad nogle russere overfor os og gjorde det samme for deres land. De kom dog også bagefter og sagde, det var en god og velfortjent kamp. Efter vi havde spist og kampen var slut, så tog vi på etage under os, som var ud til vandet. Her var der dj og mange festlige mennesker. Vi nåede lige at bestille lidt at drikke, inden de lukkede kl. 24, så vi tog vores kande med os ud til vandet, hvor vi sad og snakkede til den tidlige morgen.

Et af vores andre højdepunkter i løbet af ugen var den 24. juni, hvor vi tilbragte vores dag i filmbyen "Popeye Village". Her var der både tid til at slappe af, bade, få en rundvisning i den unikke filmby, se filmklip derfra, spille mini-golf (som jeg tævede Kaudi i - den sejr lever jeg længe på!), hvor dagen blev afsluttet med en fin danseoptræden af dem, som arbejdede der. Det var en super god og hyggelig dag.

Et andet højdepunkt var vores heldagsbådtur om lørdagen med "Sea adventure". Det var en super lækker båd med bar, undervandsdæksel, vippe og rutsjebane. Her kom vi forbi Crystal Lagunen, hvor vi fik sprunget i vandet og snorklet en times tid. Derefter sejlede vi videre til den blå lagune, hvor vi tilbragte de næste 4 timer. Her var super smukt. Vi fik badet en masse, købt noget frokost fra baren og en lækker ananas-drink fra øen af. På vores bådtur hjem derfra så vi også en masse smukke grotter, som de sejlede os helt tæt på af. Turen var helt perfekt.

Ugen i billeder

Sliema

Popeye Village

Bådtur

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer