Jakarta, Indonesien

Gustav og jeg var også en smut forbi Indonesiens hovedstad "Jakarta" på vejen hjem fra vores ferie på Bali (link til indlæg om Bali )

Dette skyldtes, at vores fly fra Bali til Jakarta var forsinket, så vi ikke nåede vores andet fly, hvorefter vi fik et nyt fly om aftenen dagen efter. Det var dog lidt trælst i situation til at starte med, men for at være optimistisk, så blev det også en fed oplevelse at få lov til at se Jakarta med på vores vej - og så på forsikringens regning!

Så her fik vi lov til at nyde en ekstra feriedag, hvor vi boede på det meget lækre hotel "AYANA Midplaza JAKARTA" (<- link til hotel).
Der er intet kritik, jeg kan finde til dette hotel. De ydede top-service, hotellet var super flot i stand, stor lækker pool og så havde de den største buffet af morgenmad, jeg indtil nu har set - lige til hver en smag. Sidst men ikke mindst, så havde vi også en super lækker udsigt fra værelset af ud over storbyen, som lyste flot op om aftenen fra alle de andre skyskrabere. Dette hotel kan klart anbefales.

Herunder kan du se en en rundvisning af vores hotelværelse.

Hvis man er til shopping, så ligger dette hotel også 10 min. væk fra de to shoppingcentre "Plaza Indonesia" og "Grand Indonesia shopping malls" , hvor vi var henne i det sidstnævnte. Shoppingcenteret indeholdt mange butikker på flere etager, og der er mange lækre varer at finde til forholdsvis gode priser, hvis man sammenligner med Danmark, så hvis man er til dét, så kan "Grand Indonesia shopping malls" godt anbefales.

Jakarta berygtes for at være en af verdens mest farligste byer, oh oh... men i det område hvor vi boede, synes jeg ikke, der var noget at være bange for. Så vi fik en ret positiv oplevelse af Jakarta trods vores korte visit.

Xo, Ida

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer