Hvor går næste rejse hen?

I går startede min sommerferie fra studiet for alvor efter en skriftlig prøve for et danskmodul på læreruddannelsen. Så hvad skal jeg så bruge min sommerferie på?

Udover at holde fødselsdag (som bl.a. går til barndomsbyen “Nakskov”) og lidt arbejde i Hunkemöller, så smutter jeg afsted til USA d. 6. juli, hvor jeg skal være i 7 uger.

Denne ferie bliver en KÆMPE udfordring for mig, fordi jeg har valgt at tage afsted alene til USA fire uger før Gustav. Det er der flere grunde til. (1) Jeg har tiden og muligheden for det. (2) Jeg vil gerne styrke mit engelske. (3) Jeg elsker at rejse. (4) Jeg vil gerne udfordres og udvikles - blive klogere på mig selv (og i det hele taget).

Hvorfor bliver det en udfordring?

Tro det eller ej, så er jeg faktisk ikke særlig tryg ved at flyve. Selvom jeg synes, det er helt vildt flot og fascinerende at kigge ud af vinduet og ned på jorden, så bryder jeg mig ikke specielt godt om at være så højt oppe i luften og samtidigt ikke have kontrollen over det, men det er jo måden at komme frem på, så det er det hele værd. Jeg må bare vælge at stole på, at jeg kommer godt frem, når jeg sidder i flyveren.

Derudover så har det aldrig været mig, der har fundet vejen frem i lufthavnen. Så nu skal jeg gøre det helt på egen hånd. Dét, jeg er mest nervøs for her, er, om jeg så kan finde flyet og nå det i tide, når jeg skal mellemlande.

Så derfor bliver turen for mig til USA den største udfordring, som jeg skal overvinde. (OBS: Hvis du har lyst til at følge min udvikling og min tur til USA, så har jeg tænkt mig at lave en v-log om, hvordan jeg takler denne udfordring. Måske du har det ligesom jeg, så håber jeg ihvertfald, at den kan være med til at inspirere dig.)

Dernæst så skal jeg også være alene (uden Gustav) i et land, jeg ikke har en særlig stærk relation til. Jeg har kun været der én gang før for to år siden, hvor Gustav og jeg boede hos Gustavs værtsfamilie fra 10. klasse i ca. 17 dage. Det er så denne her værtsfamilie, jeg kommer til at bo hos igen i de første fire uger, indtil Gustav kommer, hvor vi bliver en uge mere. Så jeg er heldigvis ikke helt alene dernede, og jeg er så glad for at kunne få lov til at bo hos dem. De er virkelig en sød familie, som jeg har det godt med.

Den sidste udfordring bliver mit engelske, da jeg ikke er særlig stærk i engelsk, hvilket jeg gerne vil gøre noget ved. Det kan jo så ikke blive bedre her, at jeg skal bo hos en amerikansk familie som den eneste dansker. Så jeg er tvunget her til at snakke og tænke engelsk hele tiden uden nogen kan komme og hjælpe mig. Jeg ser derfor frem til store fremskridt her. 👏🏽

Hvordan lyder min tur så?

Ferien starter med, at jeg bor de første fire uger i East Jordan (Michigan) hos Gustavs værts-familie fra 10. klasse.

Når Gustav kommer til East Jordan, så bliver vi der en lille uge mere i 5. uge, hvorfra vi med værts-familie afrunder ugen af med et par dage i Chicago.

Fra Chicago tager Gustav og jeg videre til Miami, hvor vi bor et par dage, før vi tager videre til en af mine drømmedestinationer Bahamas. Der bliver vi en lille uge, hvor vi vender tilbage til Miami igen for en lille uge ekstra, derfra tager vi hjem til Danmark igen.

Det vil for mig kort sige hedde:
East Jordan -> East Jordan -> Chicago -> Miami -> Bahamas -> Miami -> hjem

(Billeder herunder er fra sidste USA-tur)

Har du anbefalinger?

Jeg er mega nervøs og spændt på denne rejse, men det skal også siges, at jeg glæder mig helt vildt meget! Hvis du forresten går inde med nogle anbefalinger til, hvad vi skal se de forskellige steder, så tager jeg glædeligt i mod det.

Jeg håber, du har lyst til at følge med på denne rejse. Jeg har tænkt mig undervejs at opdatere med nogle små indlæg, så du har mulighed for følge lidt med, hvad der sker hos mig.

Xo, Ida

#travelblog #travel #usa​ #summer #vacation​ #challenge​ #michigan #chicago #miami​ #bahamas

Synes godt om

Kommentarer