Hvem er jeg?

Hej kære læsere

Nu hvor jeg har startet denne blog, så ligger det meget naturligt, at jeg lige introducere mig selv lidt for jer, hvilket jeg vil gøre så simpelt som muligt herunder for overskuelighedens skyld.

Grundliggende om mig

  • Mit navn er Ida, og jeg er 22 år.
  • Jeg har en kæreste, der hedder Gustav, som jeg har boet sammen med siden september 2018 i København NV, hvor jeg flyttede fra Roskilde omegn.
  • Jeg har en lille, glad, dansk-svensk-gårdhund, Max, som er 13 år i dag (hvilket ikke helt kan mærkes).
  • Jeg er lærerstuderende på Professionshøjskolen Absalon, og jeg er nu på mit 3. semester (det vil sige, at jeg har 3 år tilbage).
  • Jeg er deltidspige i Hunkemöller, hvilket jeg har været i over 2 år nu.
  • I min fritid elsker jeg at bruge noget af min tid som model, men jeg er også godt i gang med et projekt om at blive selvlært i at lave akrylnegle. Jeg er som person meget social, og jeg tilbringer derfor også meget af min tid med familien, vennerne og kæresten.

Er det første gang, at jeg blogger?

Nej, det er det ikke. Jeg har haft en privat blog siden februar 2013. Denne offentlige blog er derfor blevet et stort skridt for mig, hvor jeg nu kan glæde mig over at dele mine ting med jer og forhåbentligt inspirere jer, udover at jeg også selv kan bruge denne blog som en måde at kigge tilbage på. Jeg tager desuden gerne i mod feedback og input i forhold til min blog og dens indhold, så I også kan inspirere mig.

Hvad vil jeg dele?

Da jeg har en stor passion for at rejse ud i verdenen, så vil bloggen primært handle om mine erfaringer og oplevelser rundt omkring i verdenen. Derudover vil der også kunne komme indlæg om mit hverdags-liv her i Danmark, hvor I bl.a. kan følge mig i mine hverdags-tanker, samt i mit model-arbejde og i mit projekt om selvlæring i at lave akrylnegle.

Hvis I har nogle spørgsmål til mig, så er I altid velkommen til at spørge mig enten på min mail "[email protected]" eller i kommentarfeltet under indlægget, og jeg vil forsøge at uddybe dem.

Xo, Ida

#aboutme #idanielsenx #thoughts

Synes godt om

Kommentarer

Kathrine
,
mega nice blog 🤘
idanielsenx
idanielsenx,