Cypern

I sommerferien var jeg på Cypern over to omgange fra d. 20. juli til d. 27. juli og igen d. 22. august til den 27. august. Her var jeg afsted med en vennegruppe, hvor nogle af de samme var med begge gange - ligesom jeg selv var.

I første omgang boede vi i en AirBnb bolig i Paralimni, som ligger tæt på de store byer Aiya Napa og Protaras. Anden gang boede vi også i en AirBnb bolig, men denne gang i den populære by Aiya Napa. Begge gange havde vi lejet bil for alle dagene. Hvis man bor i Paralimni vil jeg klart anbefale, at man lejer et transportmiddel, da der er længere til de større byer og strandene. Hvis man bor i de store byer som Aiya Napa og Protaras og bare vil nyde byen og stranden der, så er det ikke et must med bil. Med fly, bil og bolig gav jeg for første tur 3.500 kr., men da anden tur kunne gøres for kun 1000 kr, så kunne jeg heller ikke sige nej til dette.

Herunder kommer kort mine anbefalinger til, hvis du en dag skal til Cypern.

Seværdigheder

 1. Ayia Napa
  Herunder de hyggelige gader, stranden "Nissi Beach" samt Cyperns mest festlige natteliv. Hvis man tager ud i nattelivet, så tag lige et kig forbi Zig Zac bar, som vi klart syntes, var det festligste sted, dernæst kommer Pirates xxx.
 2. Napa View hos Hotel Napa Suites
  Her får man den bedste udsigt over byen Aiya Napa samt vandet og landskabet omkring, som du kan nyde på hotellets rooftop med panorama pool, spa, dj og forplejning. Alt hvad du behøver, når du bare har brug for at slappe af og nyde tilværelsen. Det eneste det kræver er, at du køber mad/drikke i baren for minimum 30 euro (hvilket ikke er dårligt), og så kan du få lov til at være der resten af dagen.
 3. Tombs of the kings i Paphos
 4. Ruinerne i Paphos
 5. Vandfaldet Adonis
 6. Atlantis Turtle Watching Cruise i Paphos
 7. Marcelo Beach Bar
 8. Gåtur langs vandet
  Der er en rute til dette, hvor du kommer forbi flere forskellige strande

spisesteder

 1. Pier One i Limmassol
 2. Flamingo Beach Restaurent i Protaras
 3. Faliros Restaurant i Paralimni

 • Travel

Synes godt om

Kommentarer