Har snart bara drygt en vecka kvar på sommarlovet, känns helt sjukt men skönt.
Åker till Stockholm imorgon o det blir ändrat så jag stannar till söndag. Sen skolan på måndag.

Ska börja om helt och det ska bli såå skönt. Ska ta tag i träningen igen fast i Helsingborg, tror jag ska börja dansa igen eller så blir det boxningen igen har inte bestämt mig. Ska även sluta röka ska köpa e-cigg sen minska på nikotinet hela tiden till slut kommer jag sluta med det också.

Idag ska jag träffa min storebror efter väldigt långt tid o ner på festivalen osv ska bli kul.

Ha en bra dag🙌🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har insett att vila en dag existerar inte just nu haha, är iväg varje dag det är fester träffa vänner de händer saker hela tiden.
Har varit med vänner varit med om ett och annat och cyklat på ven o badat.
Idag blir det fest hos Evelina sen imorgon blir det DK. Söndag blir de stenbrottet och förhoppningsvis DK i veckan och massa annat det flyter på och jag mår toppen.
Ska fixa mig så hörs vi nån dag.
Vill ni veta en sak?
Steffi kommer hem idaaaaag. Äntligen efter två veckor haha.

Likes

Comments

Lever efter mig själv ingen annan.
Jag märker och har gjort ett tag nu att mina dagar är inte fyllda av ångest längre eller rädsla. Visst ångesten är kvar men jag kan äntligen känna att jag kan hantera den på ett bra sätt.
Har träffat vänner jag inte träffat på evigheter och har haft en så jävla bra helg. Det har bara varit skratt o leenden till det mesta.
Faaan vad jag saknat hela högen.
Innan trodde inte jag att jag skulle må bättre men det gör jag. Mår så jävla mycket bättre. Och livet de är fan en lek just nu. 🍸

Likes

Comments

Hade chansen att åka till Mallorca nu närmsta veckan men jag tackade nej då jag känner att jag inte vill åka igen utan kan åka nästa år eller till vintern.

Känns som jag gjort mycket men endån lite haha.
Igår va planerna att åka till Helsingborg men eftersom vi bor i kära Sverige och har en svensk sommar så fick vi bli hemma träffade vänner och sen blev de bara en lugn kväll.

Jag och Steffi provade att sova med olja på ögonfransarna o ögonbrynen inatt men har inte märkt någon skillnad ännu får se sen när jag sminkar mig haha.

I helgen är där en del saker som händer men de tar vi då🍸

Likes

Comments

I lördags drog jag Steffi Jesper o katta till festen o vi mötte några på tåget. I början var de segt o vi alla börja undra var vi hamnat haha. Men sen drog alla igång och då blev allt bra haha.
Igår umgicks jag med vänner vi var runt i Hbg och sen drog jag vidare o sov med några på natten så det blev en lugn kväll och natt somnade runt tre och vaknade runt halv tolv, just nu är jag och leker med pojkarna för det är för en gångs skull bra väder.
Ha en go måndag🍸

Likes

Comments

Livet leker just nu🍸

De är sommar o de blir fest imorgon med massa goa människor.
Just nu sitter jag barnvakt åt Nillas, Ralle och neo vi bara myser och kollar film vi var även ute ett bra tag innan.
Sov till halv två idag ungefär så har inte hunnit göra så mycket haha men det var välbehövligt.

Ha nu en jävligt bra kväll så hörs vi imorgon🍸

Likes

Comments

Jag gjorde det, när jag sa att jag mådde bra.
Det gör jag inte. Verkligen inte. Jag försöker som jag alltid får göra varje dag.
Jag är påväg tillbaka.
Jag vet inte varför sånt alltid händer mig. Vad jag gör för fel? Vad det är för fel på mig?
Jag vet inte längre jag vet inget längre.
Jag är så sårad. Så sjukt sårad. De gör ont i hela mig.
Alla säger " nej du bryr dig inte" " du är inte ledsen".
Det är inte så lätt så enkelt som de är för alla andra.
För jag heter Ida och jag är van vid detta. Jag litar på folk gör allt för dom och får kniven i ryggen.

Likes

Comments

Haft en underbar semester dock tog det en stor vändning i mitt liv över en sak som hänt men efter pratat med pappa i flera dagar har jag valt att kämpa vidare. Livet måste gå vidare och har mycket framför mig som gymnasiet och massa annat. Pappa är till en så stor hjälp med allt. Att människor sviker är något man får vänja sig vid.

Åker snart även tillbaka till Stockholm

Kom hem igår o va och grilla med Carina o Henriks familj och pappa senare drog jag vidare till Klippan och spenderade kvällen med Steffi och Jesper vilket var behövligt.

Idag har jag varit med människor från min gamla klass de blev inte som tänkt alls o mådde inte så bra iheller av olika andledningar så är hemma.

Ha en bra kväll 💗

Likes

Comments

Ligger just nu på en solstol med 38 grader varmt o solar och har det väldigt bra. Trivs så bra utomlands och allt är så annorlunda miljön och människorna allt är bara så mycket bättre och jag vill verkligen inte hem på lördag haha.
Har tyvärr varit sjuk en av dagarna här nere så fick hålla mig i skuggan en hel dag men nu är jag bra och jag bara pressar haha och de börjar verkligen likna något kan ligga Max 20 min sen rinner svetten på en då här är så varmt haha. Har handlat en hel del här nere men trodde det skulle vara såå mycket billigare än vad det faktiskt är haha.
Meen nä nu blir de bild bomb!!

Likes

Comments

Har känt mig allmänt lugn för semestern fram till idag när jag kom hem!! Res febern är på Max just nu o har sparat allt till att göra imorgon packa städa ja allt för jag vet att jag aldrig kommer kunna somna imorgon haha. Det är alltid samma sak när jag vet att vi ska utomlands även fast jag varit det såå många gånger så är jag såå taggad haha. Vi åker hemifrån redan 06.20 på lördag.

Sen är Celine där nere o kommer vara där hela veckan jag är där och vi bor 50m ifrån varandra haha helt sjukt.

Nä ska tvinga mig själv till att sova så ni får ha en bra kväll och en sjukt underbar vecka!!

Saknar dock rasse men vi ses när jag kommer hem!!
Ha en underbar kväll peppzzzz

Likes

Comments