Hellu! Förlåt för att jag inte gjort några inlägg än, men haft så mycket och göra så har inte prioriterat bloggen. Men nu ska de bli ändring på de!
Haft så fruktansvärt ont i magen o mått illa sen i tisdags, trodde först att de var magsjuka men sen började vi misstänka magsår/magkatarr! Jag och mamma var på akuten igår men där gjorde dom ju ingenting, fick inte ens en gissning på vad de kunde vara 😐 Nu är de nästan bra igen så de var ju tur de...

Sen är de en till sak, igår var de exakt två veckor kvar tills vi åker till Hurghada, alltså nästa fredag! Också fyller jag 18 nästa Tisdag!😃 Så de blir mycket som händer på samma vecka!
Försökt i flera år att få med familjen på semester men de har ju inte varit så lätt eftersom mamma och pappa har haft hästarna och alla andra djuren. Men de problemet är löst nu!
Vi tyckte de verkade mycket roligare och göra en sån grej och fira alla i familjen utomlands än ha massa kallas och ge varandra presenter, de har man ju gjort så många gånger redan. Haha de blir ju ganska mycket och fira eftersom jag fyller år på Tisdag, Fredag när vi åker fyller mamma år, på Lördag firar jag och Viktor ett år tillsammans, pappa fyller år veckan efter vi kommer hem och min bror fyllde 20 i december men fick inte så jätterolig födelsedag. Så de ska bli sjukt roligt! Kommer ju själv klart lägga ut bilder därifrån! 🌴

Just nu sitter jag med en sån där Blackmask i väntan på att Viktor ska komma så vi kan fara till Umeå! Fattar egentligen inte varför jag använder den för de gör ju skitont och dra bort och jag har aldrig märkt någon skillnad men man kan ju försöka!😂

Sköt om er! 😘

Likes

Comments

Hej! Skapade bloggen igår men när jag väl var klar så var de så sent så jag orkade inte riktigt skriva.
Känner väl såhär att de första inlägget ska bli vara att berätta lite om mig själv och mitt liv.

Är alltså 17år(än så länge), Fyller 18 den 27e februari! Jag bor tillsammans med min underbara pojkvän Victor, som jag också är förlovad med. Vi har 3 katter, 2 kaniner och en liten hamster, så de börjar bli lite trångt hemma nu pga av alla djuren...
Jag går Barn och Fritidsprogrammet på Västermalms gymnasium, med inrikting pedagogiskt lärande/arbete och är just nu ute på APL/praktik på mitt gamla dagis! (Sitter faktiskt o dricker kaffe i personalrummet just nu) De är ju kul att de flesta av ”fröknarna” är kvar och känner igen en!

När jag inte går i skolan eller har praktik så säljer jag skönhetsprodukter hemifrån! Jag är alltså distributör åt ett företag som tillverkar dessa produkter, så jag tar emot beställningar på dessa sedan skickar jag dom till köpare. Det här kommer ni få veta mer av då jag kommer lägga ut en del av produkterna här och visa mina egna resultat, så ni senare kan lägga beställningar via mig! Jag har även en Facebook-sida för just dehär!

Har ni tips på vad några inlägg kan handla om, om jag ska argumentera för något, hissa-dissa, olika listor osv eller om ni vill att jag ska göra några speciella vloggar så får ni jättegärna kommentera era önskemål så ska de säkert kunna ordnas!

Ha de bra så länge!💋

Likes

Comments