.. Så tänder jag min två favoritljus. Dom står i min fönsterbräda över sängen. Finns ingenting bättre än levande ljus som dessutom luktar otroligt gott. 

Stora röda ljuset är ifrån StarLytes och det andra är ifrån Gynning design.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur ska man göra för att känna att man får ro i kroppen? Hur ska man göra för att få bort den där känslan av att någonting fattas? Hur ska man göra för att få bort den där oroliga klumpen i magen?

Jag går hela dagarna, varje dag och känner mig... orolig. Jag vet inte varför. Det känns som att någonting fattas mig. Någonting så nära men ändå så långt bort. Jag vet inte heller vad det är.
Jag försöker fundera och fundera på vad det kan vara, men jag finner inte mitt rätta svar. Jag trodde att den saknade pusselbiten var att jag skulle börja plugga och äntligen få mig en riktig utbildning. Men icke. Det är fortfarande någonting som fattas och klumpen i magen har nästan blivit större. Att börja studera var inte 100% rätt, det var inte rätt tidpunkt i livet för mig. Jag kommer inte ge upp, tror jag. Men kanske ta en paus? Resa lite och sen ta upp studierna igen? Jag är ju trotts allt bara 20 år. Jag har hela livet på mig att plugga.

En stor fråga är också, räcker jag till? Är jag en tillräckligt bra dotter? Är jag en tillräckligt bra storasyster? Är jag en tillräckligt bra vän? Ställer jag upp och finns där för dom till 110% när dom behöver det? Det känns som att jag är så otillräcklig. Jag försöker att göra mitt bästa. Jag GÖR mitt bästa. Men ibland räcker inte orken till riktigt så mycket som man kanske önskar.

För 4 dagar sedan hade jag tid hos min psykolog, jag gick inte dit. För 3 dagar sedan hade jag tid hos en läkare, jag gick inte dit. Hos läkaren skulle jag få hjälp med att reda ut mitt kaos. Hon skulle hjälpa mig med eventuell medicinering, låta mig berätta exakt hur jag mår så att hon kan hjälpa mig att förhoppningsvis en dag blir "frisk". Den ständiga ångest som finns i min kropp hejdade mig. Den sa stopp. Jag gick inte dit - jag kom med en undanflykt, som jag gör med allt annat.

Jag vet inte hur eller vad jag ska göra. Livet är inte lätt. Men det blir bättre, tror jag.

"The secret of being happy is accepting where you are in life and making the most out of everyday"


Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det ju fredag och eftersom att jag är febrig och hängig så kände jag att jag behöver muntras upp lite. Så jag ska alldeles strax åka hemifrån för att hämta min lillasyster på skolan så ska vi faktiskt gå på bio.
Det blir en mysig fredagseftermiddag och jag och sis får kvalitetstid med varandra, vilket är behövligt. Vi satt igår kväll och kollade på Sf:s hemsida för att se vilka filmer som gick, vi bestämde oss för att kolla på Insidan ut 3D. Den verkar super rolig, så det blir nog bra. Nu ska jag göra mig redo för att åka, ha de gött - haj!

​Dig älskar jag <3

Likes

Comments

Första oktober bjöd på en helt fantastiskt fin kvällshimmel. Inser mer och mer hur mycket jag egentligen tycker om hösten. Oktober - du är mer än välkommen! 

Likes

Comments

You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high.
Don't keep your broken heart too long
Deep inside you growing strong.
Somehow, somewhere, just try.

Likes

Comments

Hallojsan!
Nu var det ett tag sedan sen jag skrev någonting här. Så varför inte uppdatera med lite nytt?
Det har väl egentligen inte hänt något jätte spännande i mitt liv de senaste, mer än att jag börjat nytt jobb.
Jag jobbar nu på Hafsten Swecamp Resort som ligger en bit utanför stan. Där befinner jag mig i receptionen och även i restaurangen. Jag trivs super bra och mina kollegor är toppen kul! Är super taggad på att högsäsongen ska komma igång nu så det blir lite mer att göra. Dock är det väldigt skönt nu att det är lugnt så jag hinner lära mig allting ordentligt innan det kommer igång på riktigt så att säga.

En annan lite skojsig nyhet är väl att jag igår var nere i Göteborg med Alexandra och Pappa och köpte min första alldeles egna lilla bil. Den är jätte söt och passar mig perfekt! Kände att jag behövde investera i en nu när mitt jobb ligger flera kilometer ifrån närmsta busshållplats, (är lite lat av mig så jag orkar inte gå, sover hellre lite längre på morgnarna).

​Något mer har jag väl inte direkt på hjärtat just nu. Ska strax sätta på en film som jag kan somna till, dags för jobb imorgon igen! 

Until next :*

Likes

Comments