Godmorgooooooon!
Sovit 3,5h ungefär men galet pigg ändå (säger jag och gäspar samtidigt)
Nu väntas 6,h timmes jobb och efter jobbet är det datenight som gäller. Vill ni se med vem/vilka så håll ut kik här.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur gammal är du?
24

När vaknade du idag?
15:00

Vad åt du till frukost?
Tacos

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
1. Jävligt mörkrädd
2. Är en närhets människa hatar att vara ensam
3. Har ett sjukt temperament

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Minst nöjd med är mina bröst dom ska opereras. Mest nöjd är väl min röv i guess.

Vad har du gjort idag?
Jag har suttit vid datorn, spelat pubg & streamat.

Vilken film såg du senast?
Minns inte, kollar bara serier.

Är du besatt av någonting?
Cola, chips & pubg haha..

Beskriv en perfekt dag:
Vakna upp vilken tid jag vill på dagen, mysa med Mason leka med honom. Spela hela natten och sen få somna med min favorit kille (tänker inte nämna hans namn)

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
I min trea i orten.

Vad lyssnar du på just nu?
Min sovlista

Hur går du helst klädd?
Hemma = mjukisar

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Natt människa. Somnar oftast runt 4-7 om jag inte jobbar då.

Är du singel?
Ja, men inte sökande finns redan någon.

Vad köpte du senast?
Cola, tamponger och godis

Vad har du i dina fickor?
Snus & hörlurar

Vilken är din favoritaffär?
Jag shoppar nog mest hos h&m

Vilka smeknamn har du haft?
Mosse always och fortfarande

Vilka är dina största svagheter?
Mitt självförtroende.

Likes

Comments

Masse och jag tog sovmorgon idag till 10 ungefär. Vi gjorde oss klara och åkte in till stan och hängde hos mamma. Jag var upp på sjukhuset och lämnade lite prover, sedan åkte jag och köpte lite julklappar eller ah julklappar till mig själv... hehe. Ligger bara och kollar på serier justnu men ska strax sova för imorgon kommer aivi hit medan Angelica jobbar, lovade att dom skulle få leka och mysigt för aivi att slippa förskolan. Godnatt.

Likes

Comments

Jaha tisdagen är över och jag och masse har bara varit hemma och myst. Kollat filmer och ätit massor av god mat. Han somnade runt 19 så satte mig och spela till 12 ungefär sen har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag försöka sova imorgon är han tillbaka på förskolan, tänkte först försök plugga denna vecka med att h honom hemma men det gick verkligen inte idag fick ingenting gjort 😅

Likes

Comments

så har helgen sett ut. Fredag åkte till Angelica klockan 02:00 ungefär och kollade bara serier. Lördag julstädade vi och pyntade hennes lägenhet, kvällen blev det bara spel. Vi hämtade min dator och satt och spelade till halv 4 ungefär. Söndagen låg jag död i soffan och åt massor av chips.

Likes

Comments

Idag klev jag väl upp runt 12 (kanske) inte så stor koll, satte mig vid datorn. Gick sedan och fixa mig inte för att jag ska göra något speciellt idag men kändes skönt att få fixa sig om jag skulle komma på ikväll att jag vill göra något. Nu sitter jag här vi datorn igen och har inte en aning om vad jag ska göra. spela eller serier är frågan....

Likes

Comments

började jobba 07:30 - 13. Efter det drog jag till salongen och hälsade på tjejerna. Tog bussen hem och satte mig vid datorn och spelade tills för en timme sen ungefär. Det gick inte så värst bra för min del så mitt humör har inte varit på topp.. Hahah. Men nu kollar jag serier och ska försöka sova snart tänkte jag. Men det blir sovmorgon imorgon garanterat. Godnatt.

Likes

Comments

mötet gick bra tog ungefär 15minuter haha.
Möte upp Angelica på espresso house, hon käkade lunch. Nu har jag sprungit lite ärenden på stan och sitter just nu bara på salongen och ska snart bege mig mot jobbet, slutar 20 ikväll och hade faktiskt tänkt att ta mig en promenad hem men det beror helt och hållet på hur bra det går på jobbet ibland är jag helt död i hjärnan efteråt..

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Precis satt mig och pluggar lite innan det är dags att åka på möte och efter det tänkte jag sätta mig på angelicas salong innan kvällsjobb väntar.

Likes

Comments

Trött dag någonting, klev ju upp rätt sent och la mig i soffan istället. Men sedan tog jag tag i livet Hahah och städade bort lite. Angelica drog igång en stream så vi satte oss och spelade lite typ 3 matcher bara så inte så länge. Nu ligger jag och kollar på pappaliv och ska snart sova. Ska upp vid 9 imorgon och fixa mig innan ett möte och sedan blire kvällsjobb.
Godnatt.

Likes

Comments