Header

Läste 50 shades of grey och ja precis som alla andra blev jag helt fast.. Jag läste och läste och ska snart börja med tvåan. Blev helt kär, kändes så levende och ja gud älskade allt med den! Sen såg jag filmen såklart och var nästintill påväg att börja gråta, blev så otroligt besviken.. :( Allting kändes bara som ett fiasko, nej usch! Föredrar boken alla dagar i veckan, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är man fake bara för att man förstorat brösten, botoxat läpparna, lagt i lite silikon i rumpan?
Isåfall kan inte jag vänta tills jag blir gammal nog för att bli fake! Det är inte så att jag inte är nöjd med hur jag ser ut, snarare det att jag känner att jag kan bli snyggare. Jag tror att jag kommer hålla kvar vid dom åsikterna för dom är så otroligt starka hos mig. Jag menar titta bara på Nicki Minaj och typ Iggy, så sjukt snygga brudar.

Mina gudinnor! ​

Likes

Comments

Snart är det faktiskt min tur att fylla 16 år, eller ja en lite mer än en månad. Jag har som alla andra ungdomar i dagens samhälle massa saker jag vill ha, framför allt några nya go bitar till våren.


wishlist


En ny plånbok är ett måste då min gamla knappt håller ihop och likadant med mina väskor. 
Ett contouring kit skulle sitta fint då jag älskar att leka med smink.
En trenchcoat i någon av vårens härliga färger, allra helst beige men ljusrosa eller ljusblå skulle funka. 
Primeboots och adidas, inga måste men stora favoriter så önskas! 
Och självklart ett Calvin Klein underklädssätt, är ju bara ursnyggt! 

Likes

Comments

Vampire Diaries 


The OriginalsTeen Wolf


Mina favorit serier, älskar spänning och allt det här övernaturliga såsom vampyr och varulvar, sen att typ alla är snygga i serierna är ju bara några + på kanten ;) 

Likes

Comments

Kollade precis på peter pahn och kom att tänka på hur han ser ut nu. Han är sig själv lik, precis lika snygg! Samma visa med Taylor Lautner, många känner igen han ifrån Twiglight men jag känner igen han ifrån Sharkboy Lavagirl! Favorit filmen när jag var liten. 
Puss & kram 

Likes

Comments

Igår tog jag en sväng till solariet, så himla behövligt. Jag blir så mycket piggare och orkar MYCKET mer. Blir som en fresh start! Så efter solariet tränade jag en stund hemma, bl.a på våran nya roddmaksin. Puha vad jobbigt det är, men så skön känsla efteråt.
Lika glad idag som igår faktist, känner mig glad och rätt så pigg även fast jag är så trött på skolan. Men innan jag vet ordet av det är jag på bussen hem och dagen är över :) puss

Likes

Comments