VECKANS LISTA || VECKA 44

Det var en EEVIGHEET sedan jag gjorde Veckans Lista ju och plötsligt relaterade jag till Carola och brast ut för full hals här hemma... Tro det eller ej, men jag har sjungit väldigt mycket i mina år och dar (och var faktiskt ganska duktig) med en dröm(fas) från tidig ålder att bli popstjärna. Men sedan ändrades mina karriärplaner... Musiken har jag dock levt för hela mitt liv egentligen, men idag inte på samma sätt som när jag var yngre...

Jag tänkte nu alla fall sätta ihop Veckans Lista och koppla en del till lovet också.
Jag hoppas ni vill hänga med!

Veckans Lista Vecka 44

SÅHÄR var mina tankar innan lovet...

Måendet och Bästa
Jag kan säga att lovet blev en "lifesavier"- Really! Men Jag sa och visste ju att det skulle bli en bra vecka och en turnaround! Seriöst en av de bästa veckorna på länge, länge, länge....! Jag minns inte när jag kände såhär sist typ... Lovet gjort mig såå gott på många vis!

Jag har gjort min yoga, ätit gott, haft mina mysstunder... Jag känner min mentalitet, men även kanske lite fysisk styrka växa. Mer energi. Bättre sömn. Jag har också kunnat fnittra lite och skratta för mig själv. Det har jag saknat! Något som också är så simpelt, men som får en att känna sig levande!

Jobb/Utmaning
Att öka på maten. Jag känner att det svåraste är nog att komma igång, för det ligger så mycket "rädsla" i det och att göra något som plötsligt är ovant är helt klart en utmaning. Men jag försöker tänka att Det kommer vara Värt det på Alla sätt och vis- Likaså öka i vikt...! Kroppskomplexen börjar dock bli riktigt, riktigt tuffa nu när min kropp ska ändra sig igen från ärligt min "12 års kropp". Jag tänkte handla kläder tidigare, men att skaffa garderob till den kroppen som ska under uppbyggnad är ingen idé tycker jag. Lycky for me- för jag hatar ändå att handla kläder egentligen!


Fortsatt Insikt...
Jag inser hur mycket näring min kropp verkligen behöver, men det gör mig också skiträdd! Hur lite jag har gett min lilla kropp och legat på underskott så länge. Det var så lätt att tappa vecka för vecka... Jag gick från att känna att jag inte alltid "fick" eller "behövde" äta eller inte reflektera alls, för min matmängd var ju plötsligt "normal" för mig.
Men Jag behöver ju mat som alla andra! Varför ska JAG INTE få äta!?


Godaste & Tips från Barcoachen
Har ni provat de senaste barerna från Barebells ?
Barebells barer tycker jag är något för sig och är lika gott som en snickersbar enligt mig. När man tror Barebells inte kan toppa mer- så gör de verkligen det!
Dessa är två nya favoriter och fantastiska på sina sätt. Men passa på för Dark Chocolate Mint är bara på tillfälligt besök! De är REDAN slut i en affär jag brukar handla. Ni måste prova!

Filmer och serier
Vilken Netflix vecka...!
Passengers, Abraham Lincoln Vampire Hunter, John Carter, Daredevil, Outlander, Chilling Adventures Of Sabrina (också ett tips från seriecoachen)

Låt/Album
Mountains - Sia (with Diplo & Labrinth)
Och så snöade vi in på Sia igen- Everyday Is Christmas
Nedan två av låtarna. Check it out!

Är det för tidigt med jullåtar tycker ni ?

Veckans "På tiden!"
Rensade ut min Insta från bilder som jag känner inte riktigt hör hemma i mitt flöde längre och för ett lite mer "professionellt" intryck. Jag raderade och jag raderade... Kommer även rensa ut en del av de jag följer...

Hoppas ni haft en toppenvecka! Har du också haft höstlov ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Måste testa den då om det bara är limited edition! Låter fruktansvärt god! 😃
nouw.com/louiseelinore
Idamida
Idamida,
Det tycker jag verkligen du ska göra!🤗😍😋👏🏻🙌🏻👌🏻Gillar du mint ?🙋‍♀️
nouw.com/idamida
MikaelaDahl
MikaelaDahl,
Å älskar alla julkollektioner man kan få tag på! Speciellt de ätbara!!
nouw.com/mikaeladahl
Idamida
Idamida,
Ja, men eller hur!!👏🏻🙌🏻🎉🎊💯🤩😍😋🤤
nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229