VECKANS LISTA || V.2

Varit sämst ever på att bilder denna veckan men jag ska försöka leverera en veckans lista ändå.
Häng med!

Veckans Lista Vecka 2

Veckans Mående & Bästa
Jag känner hur jag hittar tillbaka till dansen mer och mer och det känns självklart helt fantastiskt! Ett stort guldkorn i vardagen.
Även en bra styrka i min kropp denna veckan! Förklarar nog också varför jag orkat dansa mer. Jag har flugit runt på mina rosa små moln och känt liksom "life is good"!

Veckans Boost och Tankar
Jag har lagt i en högre växel i mitt ätande de senaste veckorna för jag har vetat hela tiden att viktuppgång var det som MÅSTE SKE! Det har dock absolut inte varit lätt alltid alla gånger... Men jag antog att jag bara bestämde mig "PÅ RIKTIGT" och körde allt vad jag hade...!

Men när jag träffade C i fredags visade vågen att jag nu har hämtat 3 kilo (men inte under 1 vecka alltså) och ligger väl ungefär på min kropps "trivselvikt" nu. Känner mig stolt och jag ser fram emot att bara känna mig starkare och piggare, orka mer och utföra "mirakel" med min kropp! Vi ska bli "kompisar" igen. Ångesten BLIR lite lättare när du kommer upp i vikt- tro det eller ej! Man ska bara ta sig igenom den tuffa starten som kan vara kämpig några veckor, För gör du det fixar du ALLT! Det kommer att vara VÄRT det!

Veckans "På tiden"
Bokade äntligen tid för min andra tatuering och det kommer ske redan nästa fredag! Mer om detta då...

Veckans "Andra på tiden"
Hade först tänkt städa ut julen förra söndagen men jag sköt på det tills idag faktiskt, för NU är det väl ändå absolut sista dagen känner jag i alla fall. Vemodigt som tusan måste jag medge!

Veckans konstiga (in a good way)
Att ha mens och mensvärk! Just det- Jag ska ju byta tampong/binda... Wierd! Men jag är så glad och tacksam för detta! Då vet jag att min kropp hämtar sig bra och mår bättre!

Veckans stress
Ekonomi och mediciner...

Veckans filmer & serier
Twilight filmerna
Arrow
You

Hur var Din vecka?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Ihh vad spännande med tatuering!! 😃 <3nouw.com/emmaengstrom
Idamida
Idamida,
ja, men eller hur!😄👏🏻Inlägget uppe nu 😊😉nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229