Tillbaka

Andra vändan på Orup nu då. Ska fortsätta med tester och lite annat samt förhoppningsvis kolla igenom några självskattningar jag gjorde förra vändan för säkerhets skull. Känner att det är väldigt viktigt att det blir ”rätt”. Det vill säga att det visar den mest ”rättvisa” sidan av min skada och svårigheter. Det gäller ju min framtid.. Tycker självskattningar är SÅ svårt och jobbigt, av många olika skäl..
Idag har jag gjort flertal tester. Bl.a. byggt med klossar för få ihop en figur efter en modell. Det blir väldigt intensivt när du sitter ca 1 timme och ska göra test efter test på varandra (och ingen paus) så det tar verkligen energi!
Det första man märker är tröttheten i huvudet- hjärntröttheten. Det går trögare och trögare att tänka och koncentrationen som redan det är svårt med blir ännu sämre, för att nämna lite. Men ibland går det längre än så och sätter sig i kroppen som t.ex. känner att du inte orkar röra dig. Inte orkar stå eller gå eller ��ver huvud taget röra dig. Och det är minst lika jobbigt!
I morgon blir i alla fall en väldigt luftig dag men det blir skönt och så får jag tid till en liten promenad om vädret tillåter

Förresten har jag sportlov nu och det är ju redan tisdag! Tiden går fort, men det är rätt skönt det på ett sätt för att komma tillbaka till vanliga rutiner igen. Jag kommer inte hinna med så mycket sedan resten av lovet. Stannar på Orup till torsdag, sedan vet och räknar jag med att jag kommer att vara helt utslagen efter det..

Namaste

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229