Sammanfattning..

Typ nästan en hel vecka sedan jag bloggade senast.. Har bara kommit lite andra saker i vägen känns det som och så har jag nog inte pallat. För att sammanfatta det som har hänt sen sist; Hittade ett par bra löparskor till ett bra pris 😉 varit hemma några timmar och hälsa på syskon och mamma. Vi grillade och så gick vi en promenad på backarna.

Igår åka på lite ärenden med älskling. Till bl.a. Malmö och Velline och så fick jag se var älskling jobbar.

Idag kände jag mig ganska trött. Lite mer än vanligt men det var ju iväg till jobb i alla fall.. Senare på kvällen till gymmet och inviga de nya löparskorna. Vilken känsla! Det här blir bra 😀

Jag vill så gärna må bättre. Inte ha ångest, tankar eller ätstörning! Vill också vara en ”normal” människa. Vad kan man göra för att bli frisk? Jag sover dåligt, jag tappar/fäller hår, är mer trött.. Tänker också en del/mycket på mitt trauma.. Det har liksom kommit mer på tankarna igen sedan bedömningen på Orup.. Jag är också lite orolig och nervös också för det är typ uppföljning av min arbetsprövning i nästa vecka och jag känner att jag har liksom inte engagerat mig så mycket jag hade velat eller ”borde”. Har också inte varit några gånger.. Jag är rädd/orolig för vad de ska säga..

Här kommer lite bilder och kollage, det är roligt i alla fall 😉

Namaste

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229