JAG BLEV KALLAD SVAG

"Du var svag"

Jag blev kallad svag av en person som en gång betydde mycket för mig, en person jag trodde ville behålla i mitt liv (då), trots att han dessutom krossat mitt hjärta... Så dum jag var!

En dag släpper han en bomb...

De orden som kom ur hans mun var att jag var "så svag innan". Jag blev helt paff, för det var en av de personer jag verkligen inte trodde kunnat säga något sådant! Det är rent av nedlåtande och förminskade! Du dömer inte en person och kallar den svag! Ursäkta mig- Då vet du ingenting om Mig och Mitt liv!

Jag har haft mina jobbiga perioder med blod svett och tårar och allt annat en dans på rosor under större delen av mitt liv. men STARK har jag nog ändå alltid varit innerst inne! Har kanske legat lite i "viloläge" bara ibland. Men alla motgångar och hinder har format mig till den Jag är idag, för jag har rest mig VARJE gång!

Jag blev både ledsen, tagen på sängen och smått förbannad av detta påstående och det enda jag kunde få ur mig då var att "jag mådde dåligt innan"...

Men människor som förminskar dig har inget i Ditt (och Mitt) liv att göra och ibland måste man kanske "säga upp" en vänskap.
Jag har valt att inte ha kontakt med denna personen även av andra anledningar...

Släpp taget och värdesätt din tid till  "rätt" männsikor som förtjänar det!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Usch vilken idiot! Förstår att du blev både ledsen och arg!! Kramnouw.com/naatly
Idamida
Idamida,
Ja...😟😒😠🖕🏻Kramar 💜nouw.com/idamida
sadine
sadine,
Vad dumt att säga så till någon. Hade också blivit ledsen som nån sa så till mig, särskilt nån som står en nära. Du är stark och ska inte ta nån skit. kramnouw.com/sadine
Idamida
Idamida,
Skithuvud vill jag bara säga!😔😒😠🖕🏻Tack gulligaste du!☺️😉😘Kram 💕INGEN ska ta skit!👊🏻🙅‍♀️nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229