DET DÄR KAN DU SPARA MIG

det där kan du spara mig...!

Denna kväll ska lyfta ett ämne som rör kroppar (i och med att kroppar också är ÖVERALLT nuförtiden).
Jag har nämnt denna punkt hastigast i ett inlägg > Här.
Jag kommer också ta upp en annan del och dela med mig av egna personliga upplevelser...

Vad ger dig rätten...!?

Huvudpunkten är att du ALDRIG ska kommentera någon annans kropp, för du vet inte hur denne kan reagera, själv tycker om sin kropp/kämpar med och det kan bli så fel, rent av misstolkas, (kanske även om det inte är illa menat)! Jag har själv varit med om ett antal gånger av vuxna "mogna" människor som borde veta bättre, enligt mig och det var jävligt onödigt faktiskt! Det där kan du bara spara mig och hålla för dig själv ärligt talat! Jag har fått höra att jag hade "kycklingben" och "ingen rumpa".
Detta blev jag så paff att höra, blev stum och hade inget självförtroende att förvara mig själv mot denna vuxna människa! Jag visste inte vad jag skulle säga. Jag är också en person som är mer efterklok... Jag blev lite ledsen, för vem vill höra att man har "kycklingben eller ingen rumpa" (det kanske inte vara jätteilla menat, men ändå!) Det är faktiskt INTE OKEJ! Detta har jag fått höra från samma människa.

Att kommentera vad en annan männsika äter...

Ett annat exempel är när jag var tvungen att hämta mycket vikt inför nog den mest avgörande biten i mitt liv hittills- Och då kommer en kommentar igen! (som tur är inte från samma person), men jag tog illa vid mig igen. Jag slet som ett djur för att hämta de där kilona med stor frukost, mellanmål m.m. Och då får jag höra något i stil med "det där är lite mycket". Jag hade som tur är lite mer mod mot denna person och lyckas få ur mig att "jag måste gå upp i vikt och därför behöver det". Vad jag minns sa hon inget efter jag sagt det...

Tänk dig för!

Ibland har fått fortsatta kommentarer, men tar inte åt mig lika mycket längre. Men Snälla tänk dig för innan du spottar ur dig en kommentar om en annan människas kropp eller mat, för du vet inte hur personer tar det, som sagt. Det kan leda till konsekvenser, missförstånd och man kan känna sig rent av sårad!

Berätta gärna om era upplevelser och vad Ni tycker om ämnet!

All kärlek!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Du har verkligen så rätt i det du skriver! Man borde tänka sig för <3nouw.com/emmaengstrom
Idamida
Idamida,
Jaa..!🤭😶😐😑☹️🙄😒😠😡nouw.com/idamida
Idamida
Idamida,
trettiofyran
trettiofyran,
Så sant! Jättebra inlägg o en sån stor sak att sprida vidare! 👍
Stor som liten, lång som kort, ingen ska behöva dölja, skyla sig eller gå omvägar för att slippa blickar o kommentarer! Man får tycka och tänka men behöver inte säga det högt!
Ibland har man lust att bara svara nåt tillbaka när nån man inte ens känner blänger ut en, pekar o viskar bakom ens rygg. Senast för nån vecka sen tog jag en liten promenad o gick förbi en kvinna o man o en pojke i 12-13 årsåldern. Innan jag ens gick om dom hade pojken sett mig o tog tag i mamman o sa titta hon bakom. Mamman titta till men sa inget. Viftade bort det o fortsatte att gå förbi dom.
-Mamma, mamma.. Titt..
-Schhh....vadå? Säger mamman för hon kände väl att pojken inte behövde skrika högt tack o lov.
Hon, hon... Ja säger när vi gått över bron hör jag pojken säga när jag gått om dom en liten bit.

Först blir man irriterad, ska man inte ens kunna gå ut?? Sen tänkte jag om o va nära på att stanna till o säga.
-Du grabben, jag hörde vad du viskade om. Jag vet om att jag är väldigt smal men jag har en sjukdom gör att jag ser ut såhär just nu. Den här sjukdomen önskar du inte ens din värsta fiende för den bara förstör ditt liv totalt!
Nu blev det mycket text! Tycker precis som dig att vissa saker kan man sig bespara!
Och så grym väg du gått mot att bli helt frisk! Även om man ofta blir påmind o matad med kanske känsliga saker dagligen! 😍
nouw.com/trettiofyran
Idamida
Idamida,
Det är starkt, strongt och modigt av dig att våga säga till och stå upp för dig själv!👊🏻🤛🏻💪🏻❤️Tack men snällaste du☺️😍😘Kriga på...🙂💪🏻Stor kram till dig🤗🦋🌷nouw.com/idamida
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229