VECKANS LISTA || VECKA 16

Hej mina små kycklingar! Hoppas er påskvecka varit bra!

Min har bara varit fin fin och vårkänslorna är ju ett faktum! Jag har yogat, varit ute i skogen, ätit godis... Vad hör inte påsken till liksom!? Ni ska få fortsätta hänga med på min vecka nu tänkte jag.

Veckans Lista Vecka 16

Veckans Mående
Bra! Jag har haft en härlig energi, skrattat mycket och bara känt "fan vad livet är gott just nu!".
Kroppsligt något tajt och stel under veckan så jag förundrades nästan lite vart detta kom ifrån och läängesedan jag hade en sådan värk i låren kan jag säga! Men ganska snabbt tillbaka till mitt smidiga Jag igen tack och lov! Att stretcha nu när jag springer blir ÄNNU viktigare!


Veckans Aktivitet
I torsdags var jag och min tvillingsyster i stan och checkade av lite ärenden. Köpte bl.a. några fina och söta vårplagg på HM som jag blev himla nöjd med! Nu kan jag andas ut, vara lättad och glad att DEN biten är över för några veckor helst! Mysigt att umgås på tu man hand också dessutom med min syster

Ett av fynden. 50 :- !

Veckans Köp
Förutom kläder tog vi en sväng inom Bodyshop. Shealotionen är helt ny för min del så den ska bli jättespännande att prova för jag gillar verkligen de andra produkterna i Sheaserien! Mango har jag återkommit till flera gånger och jag älskar BS Bodyyoghurts!

Veckans Filmer, Serie & Tv
Dirty Dancing 2, Störst av allt (som alla har pratat om ju. Jag var skeptisk till en svensk serie måste jag säga för jag kollar aldrig på svenskt och det är verkligen inte min favoritgenre- men denna fastande jag verkligen för och svårt att slita mig ifrån. Felix Sandman imponerar för mig stort i sin roll och är trovärdig). Shadowhunters, Legacies, Robinson och Let`s Dance


Detta Gjorde Min Vecka...!
När jag hittar ett påskkort i brevlådan från en vän! Jag blev verkligen såå himla glad och rörd. Att ett litet kort kan förgylla så mycket! Ett hederligt kort åker rakt in i hjärtat!

Veckans Mest Besökta Inlägg
Hittar ni HÄR


Jag har en till påsklovsdag så den ska jag förvalta på ett klokt sätt. Sedan är det inte långt kvar av vårterminen när jag återvänder till skolan.... Känns sjukt!

Hur var Din vecka ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

FÖRSTA TJING

Hej alla fina! Hur mår ni?

Jag själv njuter av min påskledighet efter intensiva veckor i skolan. Jag behövde en break även om det flöt på jävligt bra nu på slutet.
Dagarna hur rullat på likt ägget i en nedförsbacke och slutar förhoppningsvis inte som min barndoms äggrullningar... Jag försöker vara mindful och njuta av nuet. Mycket att vara tacksam och glad över!

Jag var ute tidigt i affären i går morse och fick mina tulpaner! De hade faktiskt inte ens rullat ut blomvagnen än så jag frågade snällt i kassan om de skulle få in tulpaner och fick då första tjing när vagnen rullades direkt fram till mig. Fanns dock bara gula och lila och jag valde lätt lila. Åh jag längtar tills de blommar ut! Samma vända i affären knep jag också Lindorkulor på extrapris/utförsäljning och det tackar men inte nej till precis när jag basically heter "Lindorkulor i andranamn” haha. Min favoritchoklad!

Jag ska nu parkera mig själv i soffan till Game of Thrones och kvällen är räddad!

Vad gör du ikväll ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

SELFCARE SUNDAY

Söndagar = Spadag

Har ni också söndag som spa-dag eller lite extra selfcare?

Jag landar hemma i lägenheten för mitt välförtjänta och efterlängtade påsklov där jag bara vill yoga, vara ute i skogen, se på mina serier, äta lite godis och ladda batterierna för att tuta och köra terminen ut och datum att se fram emot...

Jag tänkte knata ner till affären imorgon och unna mig några riktigt fina tulpaner och kanske en liten påsklilja för att "fira in" lovet.

Vad händer imorgon för din del ?

Namaste

Gillar

Kommentarer