MÅNADENS LISTA || MARS

Ännu en månad har passerat och jag kan faktiskt inte riktigt fatta vart mars har tagit vägen! Är det bara Jag ?
Jag tänkte jag skulle sätta ihop en Månadens Lista som sist för att summera lite.
Häng med!

Månadens Lista Mars

Månadens Mående
En lite trög start vill jag minnas det som, men så händer ändå något i slutet av månaden och jag kommer in i en ny sorts energi och jag känner att det fortsätter växa inne i mig. Ångesten är lite mindre och bättre hanterbar.
Dock fysiskt så ganska tungt. Kroppen har varit lite trött, tung och seg större delen av månaden och jag gissar att det kanske ligger kvar lite virus ?
Men jag vill också tacka kroppen för att den gav mig min 3:e period på raken. Har alltså haft tre regelbundna normala menstruationer och nu är den ingen tvekan om att mensen är här för att stanna. Jag är så glad och tacksam!


Månadens (roliga) Jobb
Fantastiskt roligt att jobba med min föreläsning! Nu i veckan gjorde jag en liten "test" och det kändes kanon! Arbetet fortsätter så den ska bli TOP NOTCH! Jag ÄLSKAR det här! Det är SÅ himla roligt! Jag är jätteladdad för kommande föreläsningar...!
Jag känner att detta är jobbet som gör att jag knyter an till mig själv igen.


Månadens Blooper
När jag ramlar/halkar på det gruset som gör att man INTE ska göra just det! Det gruset som också är till för bilarna ni vet.
Detta var några få meter ifrån min dörr bara med en ganska tung matkasse i handen. Jag vet inte vad som hände men plötsligt tappar jag bara fotfästet och hamnar kalas rätt på rumpan. Jag garvade rätt bra åt det själv vill jag lova men är glad att ingen såg det ändå! Småsprang sedan mot dörren och drog en lättnads suck i mitt fnittrande.


Månadens Godaste
Den nya veganglassen från B & J Måste erkänna över förväntan! Den är gudomlig och visst levererar B & J ännu en gång! Ni måste prova om ni inte har gjort det!

Vad tycker ni om B&J `s andra veganglassar ?

Månadens Tv, Dokumentär, Serier & Film
Let`s Dance, Robinson, Leaving Neverland, Game of Thrones, The Mummy, Honey 2

Vad tycker ni förresten om dokumentären Leaving Neverland ?
Och VEM är laddad är sista säsongen av Game of Thrones ?


Nästa månads förhoppningar och ser fram emot...
Vårväder. Orka mer. Vara lite piggare och gladare. Ledighet från skolan. Fortsätta mitt roliga jobb och jobba vidare mot mitt bästa Jag.


Vad ser ni fram emot i april ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

I`M COMING BACK ?

Bilden är från mars förra året

Jag kämpar varje dag med psykisk ohälsa och vad jag kallar det "pussla ihop" mig själv och hitta tillbaka till mig själv igen. Finna styrka, mod, självförtroende. Gnista. Passion. Vara den Ida jag VILL vara och VET att jag kan vara. Stråla både ut och inombords. Vara stark och trygg i mig själv. Och vet ni... Jag tror att något faktiskt börjar hända! Särskilt denna veckan har jag känt något inom mig jag inte känt och upplevt på läääänge i skolan! Roliga uppdrag väntar i vår och jag laddar för fullt. Det var nog DETTA som behövde hända! Jag är stolt över mig själv att jag tog beslutet att INTE sluta på skolan. Bita ihop lite till, för då skulle nog aldrig DET HÄR hända och få chansen för mig att blomma igen och kanske öppna andra möjligheter, vem vet... ? Jag känner plötslig en annan mening.

Börjar sakna bloggen också lite igen känner jag och hoppas vara igång lite mer aktivt i april igen så häng gärna kvar!

Namaste

  • Ida

Gillar

Kommentarer

MÅNADENS LISTA || FEBRUARI

Hej mina fina!

Jag hoppas ni har haft en kanon februari månad!
Jag tänker fortfarande ligga lite lågt med bloggen tror jag tyvärr, men ni få hänga med på mitt februari med några punkter i alla fall.

Månadens Lista Februari

Månadens "Present"
Jag fick min "andra" mens efter 5 månaders uppehåll (och ganska precis på "exakta" dagen enligt min mensapp!), så nu känner jag lite mer hopp att den kommer fortsätta sin regelbundenhet! Hade någon dag extra nu också men ingen jobbig mensvärk direkt. Tackar för det!


Månadens Mående
Splittrat är ett rätt bra ord...


Månadens Nöje
Bion - Alita: Battle Angel. Över förväntan en fartfylld sci fci, action rulle med en touch av romantik. Filmen hade det mesta och var rysligt spännande! Kan nästan garantera att det blir en uppföljare (hoppas)...!


Månadens Trista
Har varit småsjuk mer än vecka nu men det bröt ut rejält denna veckan och jag är ännu inte frisk än... BAJS!


Månadens Utmaning
Att äta i skolan - åter igen. Förstår inte vad som händer där, för hemma upplever jag inte alls det jag känner i skolan! Jag klarar av att äta min frukost i alla fall utan ångest eller att det känns jobbigt på något vis. Ser frukost som mitt absoluta favoritmål faktiskt. Men vetskapen och faktumen om de andra målen... Jag har ibland problem att äta mig mätt, tycker inte jag "behöver" eller "förtjänar" maten eller är det "för mycket" i mina ögon. Bara smaken av maten på tungan får mig att må fysiskt illa och jag känner mig "äcklig". Jag vill inte behålla det och det krävs stor ansträngning och strategier FÖR att göra det. Står faktiskt knappt ut. Hur länge ska detta pågå? Vet inte hur jag ska orka...


Månadens "Fucking På Tiden"
Tagit upp promenader igen och ångrar att jag inte gjorde det tidigare! Mitt mål är komma tillbaka till springandet igen för jag saknar det nu! Idag är jag verkligen inte det fullblodet jag var tidigare... Men jag KAN komma dit och jag SKA. Känner mig supermotiverad med vårt fina vårväder med. Nu är vi på G!


Månadens Köp
Påfyllning av hår och kroppsvård. Superspänd på den nya hårmasken från BS. Älskar Shea!

Och så lite kläder (tro det eller ej!) Mitt ”mål” är att handla kläder lite med regelbundet, men jag har skjutit på det länge nu i höst och vinter då jag ändå skulle upp i vikt och såg ingen ”vinst” eller mening med det då... Och att handla kläder är faktiskt något av det tråkigaste enligt mig. ÖNSKAR att jag kunde finna det kul.

Månadens Tv/Serier/Dokumentärer & Film
Talang, Melodifestivalen, Gotham, Game Of Thrones, Ted Bundy Tapes, Rampage

Månadens Artist
Olly Murs

Namaste

Gillar

Kommentarer