HEALTHY BOX || TRÄNINGSBOXEN

Hej godbitar!

Måste bara visa upp innehållet från senaste Healthy Box som heter "träningsboxen". Är det inte underbart!? BÄSTA boxen hittills helt klart enligt mig. Löste en prenumeration på 3 månader så jag överväger starkt att förnya det med tanke på det här...

Prenumererar ni på Healthy Box ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

VALENTINES DAY || LOVE IS

Hej mina hjärtan!

"Firade" ni Alla Hjärtans igår ? Jag "firade" with My Myself and I med den senaste glassen från B & J. Så glad att jag hittade den!
Den är SÖT, men absolut inget Mig emot- BARA bättre! Men den utlovade virveln med kex var inte så värst påtaglig och det var lite snålt med kolabitarna fram tills botten av burken (thank god), vilket räddade glassen lite tillsammans med toppingen såklart. Avslutningsvis... Topped är ju ändå Toppen!

Har ni provat ?

Jag har fortsatt bloggpaus, men hoppas vara tillbaka igen nästa månad. Svarat på era kommentarer nu från mitt senaste inlägg och jag vill tacka alla fina ni som tog er tid och omtanke. Det värmer!

Nu har jag även sportlov vilket är DÖskönt! Vill bara yoga så mycket som jag kan och hämta nya krafter. Mentalt som fysiskt. Det har varit ett par tuffa veckor i skolan och jag känner än osäkerhet, är otroligt sårbar och skör. Det tar tid...

Ta hand om er!

Namaste

Gillar

Kommentarer

JAG ÄR ETT PUSSEL

Mina vänner...!

Jag har kommit till beslutet om en bloggpaus i alla fall hela februari ut. Btw att det är februari känns ju lite sjukt, eller hur!?
Jag vill jobba med min blogg när jag har orken och inspirationen finns. För att det är kul. I nuläget känns det mer som ett stressmoment tyvärr och då måste jag avlasta det.

Jag är inne i en extremt känslig, sårbar och skör period nu där jag letar efter mig själv igen. Till rent av bara hålla ihop mig själv. Ta mig igenom dagarna. Men ha en tro på vändpunkten. Jag ser mig själv som glasskärvor eller som ett pussel jag försöker få ihop igen. Bit efter bit. Jag kan lägga fel eller skära mig på glaset men jag ska bygga ihop och "laga" mig själv igen!

Nedan är en text från facebooksidan Sofias ÄnglaOas. Ta dig tiden till att läsa om du kanske också går igenom en jobbig tid i ditt liv just nu

När livet är tufft kan det kännas som man står still eller att man går baklänges.
Men tittar du bakåt så kommer du att se...
Du ser dina egna fotsteg.
Där Varje steg är ett viktigt steg!

Tittar du bakom dig så kommer du även att se att fotstegen har lett dig framåt.
Även om spåren går krokigt så har du tagit dig framåt!

I varje steg du tar är du alltid framme!
För du är Du i alla lägen.

Ge dig själv perspektiv de dagar som är tuffa.
Se i de större.

Stanna till och ge dig den näring du behöver för att sedan fortsätta på din väg.

Men kom ihåg du är ständigt i rörelse.
Och allt du upplever ger dig mer och mer insikter och förståelse.

Blicka bakåt och du ser...
Din väg är Unik!

Ta hand om dig!

Namaste

Gillar

Kommentarer