VECKANS LISTA || VECKA 4

Det ekar och ekar... Bloggen är något som jag tyvärr inte riktigt har ork till för tillfället och jag funderar på en paus tills jag också finner mer inspiration igen, men beslutet är inte fullt taget än. I let you know!
Det har varit en händelserik vecka så häng med!

Veckans Lista Vecka 4

Veckans Mående
Otroligt mycket känslor. Jag har pressat HÅRT i veckan. Flertal ångestattacker, gråt och väldigt hjärntrött igen.
Under min långa sjukskrivning hade jag nästan "glömt" hur det var att bli hjärntrött av att gå på lektioner igen och allt som händer runt i skolan under dagen med intryck osv. så det var en rejäl högerkrok! Under tisdagen kände bara att "nu vill jag inte mer!" och brytet var nära... But I made it somehow...
Jag har känt mig fysiskt dålig som att jag håller på att bli sjuk eller något och mått illa, men jag vet inte om och hur det hänger ihop med min trötthet på något vis... ? Ibland kan det göra det. Detta kom framförallt nu på slutet av veckan.
Men jag har dock sovit bättre denna veckan så det välkomnar jag!


Veckans Jobb/Utmaning
Det har varit två "jobb" egentligen. Det första var att klara av skolan med lektionerna. Den andra och den största utmaningen har varit maten i skolan helt klart! Kände från start att "det här kommer att bli jobbigt!" Det är bara något som händer när det kommer till lunchen och kvällsmat i skolan.... Fattar knappt själv. Jag vill verkligen inte och kan knappt äta. Ångestklumpen på tallriken. Jag "behöver inte" och "får inte". Måste ha "kontroll "på min portionsstorlek för det får aldrig bli "för mycket". Detta resulterar att jag knappt äter mig mätt ens och somnat hungrig, men jag "kan" liksom bara inte. Jag känner mig inte stark nog att hantera maten. Det var detta som hände i höstas och gjorde att jag dalade i vikt, så jag måste verkligen se upp framöver så det inte blir likadant. Det har jag inte "råd" till! Men jag är rädd. Att äta. Men också att de ska gå SÅ illa igen... Måste hitta någon kraft inom mig att kämpa emot för innerst inne VET jag att jag både "behöver" och "får" visst äta som precis alla andra!

Veckans Roliga
Blev kontaktad för samarbete av två företag (varav ett jag tackade nej till faktiskt för det passar inte mig och min blogg helt enkelt) men det andra kommer upp på bloggen inom tid...


Veckans Tråkiga
Jag hade tid till min behandlare på psykiatrin i fredags men hon hade blivit hastigt sjuk så tiden ställdes därför in. Jag som kände att jag verkligen behöver henne nu!


Veckans Check och Lättnad
Tog tag i samtalet till banken som jag skjutit upp forever typ och nu kan jag också känna mig lite lugnare och lättad med min ekonomi


Veckans Tv & Serier
Bondi Ink, Gotham, Titans, Talang


Veckans låt

Mitt mest läsa inlägg
HÄR

Jag har vågat äta mig mätt nu i helgen och inte haft ångest över mat, men är än HELT SLUT och tvivlar seriöst på hur det ska gå nästa vecka... Känner mig fruktansvärt jävla opepp ärligt...

Hoppas Du hade en bra vecka!

Namaste

Gillar

Kommentarer

SECOND TATOO || YOGA ETERNITY

Yoga Eternity

1 vecka har passerat sedan jag gjorde min andra och mycket efterlängtade tatuering...

Att jag skulle göra en till (om inte fler ?) tatuering(ar) har nästan alltid varit självklart och jag har länge funderat på de perfekta motivet för nästa.
När yogan kom in i mitt liv igen blev det självklart för mig att det skulle bli med Det temat. Jag sökte inspiration på nätet och hittade till sist denna symbol. Motivet föreställer en människa i lotus (evighetsymbolen). Hjärtat är kroppen/mittendelen på människan (vi säger också hjärtat i yoga). Ni ser också självfallet huvudet. Tatueringen symboliserar inte bara yoga - utan livet, kraft och kärlek. Allt i ett allstå! Processen från att jag hade bestämt motiv och gjort tatueringen tog nog bara 3/4 veckor. Hur bra!?

Tatueringen är lite tunnare nu är vad den var som precis nygjord. Jag "flagnar" bläck så jag tror typ att hela tatueringen ska "åka av". Det kan den väl inte ? Men det kliar i alla fall mindre.

Jag är anyway helt förälskad i den och det känns så självklart som den alltid suttit där!

Har du någon tatuering eller flera ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

VECKANS LISTA || V.3

Vart har denna veckan tagit vägen...!? Och jag måste ju serieröst bli bättre på att ta bilder (säger jag hela tiden) men nu när snön är här igen känner jag verkligen för att knäppa lite vinterbilder!
Det har varit min sista veckan av sjukskrivningen och jag är MER än nervös inför skolstarten igen... Men det ska ändå bli kul att träffa så många igen!
Dagen har gått åt både praktiskt och mental förberedelse kan man säga så nu kör vi imorgon...

Inte varit så superinspirerad till bloggen denna veckan heller tyvärr och mitt liv känns så jävla ointressant nu typ, haha. Men jag tycker jag vi drar igång en liten Veckans Lista i alla fall!
Häng med!

Veckans Lista Vecka 3

Veckans Mående
En lite ostadig vecka med en hel del ångest av olika slag... Hjärnspöken har knackat på och jag har försökt resonera klokt med mig själv. Men yogan har hjälpt mig mycket som vanligt!

Veckans Irritationsmoment
När färdtjänst/sjukresa har fuckat up (som så många andra gånger...) så jag denna gången blir 30 min sen till mitt besök på psykiatrin! Det var i princip bara hänga av sig jackan för att sedan rusa ut igen till bilen hem!

Veckans Bästa
Göra min andra tatoo! Jag kommer visa den i ett annat inlägg inom kort, jag lovar! Men jag är såå nöjd!

Veckans Nöje och Tid Med....
Umgåtts med min tvillingsyster i fredags, då hon följde med till tatueraren och så såg vi BumbleBee på bio igår

Veckans Vilda Fantasier
Har drömt så sjukt konstiga och typ realistiska drömmar som att jag tappat halva håret, gjorde en tatuering till, rest med min andra syster och gjort en tatuering till för att bara nämna några...

Veckans Filmer & Serier
Gotham, Bondi Ink, Bonde söker Fru Norge

Mitt mest läsa inlägg
Nu har jag å andra sidan bara skrivit ett inlägg i veckan och det blev det också mest lästa. Jag blev så glad av era gulliga kommentarer! Söta ni! Ni hittar det  HÄR

Hur var Din vecka ?

Namaste

Gillar

Kommentarer