VECKANS BUDSKAP || ÖRNEN

Dags för Veckans Budskap. Denna veckan får vi ta del av

Örnens budskap

Örnen flyger högt högt upp i skyn nära solen och nära stjärnorna. Den är som en budbärare som går igenom dimensionerna och djupdyker ner in i vårat inre för att ge oss budskap vi behöver.

Ören är oss nära just för att vara en kanal mellan ditt djupaste inre och kosmos visdom.
Har du funderingar eller känner att du vacklar i dina val- se då örnen framför dig hur den svävar långt där uppe i skyn för att ta ned svaren till dig.
Så låt svaren få landa mitt i ditt center.

Örnen vill också ge dig känslan av Frihet.
Du är fri.
Du har läget underkontroll.
Så gör det Du vill och låt frihetskänslan få infinna sig.

Våga slänga dig ut.
Eller sväva med vinden.
För dina stora vingar bär dig i alla lägen.

När vi vågar slänga oss ut i det okända så växer vi, vi får erfarenheter och du följer ditt hjärta vilket ger dig frihet.
våga och utmana dig denna veckan och du kommer få många insikter till dig.

Men du stärker även kanalen från dig själv och kosmos igenom att du känner tilliten i dig själv och dina val.

låt Örnen få guida dig.
Och våga sväva iväg med den.

Namaste

Gillar

Kommentarer

I NEED IT

Hej mina fina!

Ska Du också avnjuta ett välförtjänt höstlov som Jag?

Lovet kommer såå jävla rätt i tiden! Kändes nästan som mer än någonsin... Jag orkade inte mer- På riktigt!

Jag upplevde en sådan fruktansvärd stress och mitt mående har bara gått utför starkt ända sedan jag började terminen i min nya kurs. Ett fullkomligt slag i ansiktet och jag kände mig så misslyckad på alla sätt och vis.
Att tackla vad jag kände och upplevde blev allt annat än "rätt" eller något hälsosamt och jag insåg knappt ens själv vad jag gjorde på ren automatik. Jag blundade och "lämnade" min kropp, min själ - till jag vet inte ens var... Vem var jag ?

Jag har velat ge upp totalt. Sluta. Kasta in handduken. Undrat om jag verkligen gjort rätt val med min kurs.. Tog jag mig vatten över huvudet i alla fall ?, Men vad ska jag annars göra och jag ville ju det här och vill innerst inne! Det blev bara lite fel på vägen...
Sjukvårdsbesök och sjukskrivning har till och med nämnts lätt, men inget som jag tror kommer bli aktuellt i nuläget ändå.

Jag hoppas med lovet på en vändpunkt och få en paus från den all den stressen jag känner i skolan. Ge mig mer vila och ta hand om mig själv. Hemmaspa, göra yoga och ja allt som får mig att må bra så jag kan "komma tillbaka" igen- Inte bara rent fysiskt till skolan, men också börja om på något vis...

You can totally Do this!

Ta hand om er!

Namaste

Gillar

Kommentarer

FROM ME TO ME || BS CHRISTMAS COLLECTION

Hej mina vänner!

Hoppas ni mår bra! Har ni firat Halloween?

Det är tyst som i graven här (passande nu till halloween också, eller hur)!

Ska försöka vara lite mer aktiv på bloggen nästa vecka, men nu tänkte jag i alla fall visa upp vad jag köpt från årets säsongkollektion från Bodyshop (som jag egentligen knep allra första dagen de landade i butik!). Jag kan aldrig hålla mig!

Jag skippade faktiskt den tredje serien "Bon Bon Berry" för det är (självklart) tranbär i år med och jag tror bara de byter namn ändå faktiskt, eller bara med minimala förändringar. Börjar bli trist i längden, enligt min mening.
Var såå sugen på att köpa mer från de väldoftande härligheterna (och det ångrar jag lite), men jag hoppas lite kommer på rean sen!

"Vanilla Marshmallow" kommer definitivt bli en favvo hos mig!

Vad tror ni om kollektionen ?

Namaste

Gillar

Kommentarer