WHAT IF...

What happens if I stop making excuses and just go fot it.
What happens if I give myself permission to love myself and the permission to shine.
Stop treating my body like shit, eat good food (and chocolate) find reasons to laugh, turn up the music and dance all day.
Take myself on a adventure, take the chance and challenge myself.
Write down goals and take my dreams serious. Discover myself.
Do what makes my soul shine. Search for that fire. The passion. Find Me. Trust myself.

Honey- you`r worth all!

Namaste

Gillar

Kommentarer

VECKANS LISTA V. 34 || ÅTERFALL

I`m back bitches!

Yepp, that`s right! Har varit så skönt med denna paus och jag har inte varit så aktiv på övriga sociala medier heller. Dessa pauser kommer jag antagligen återkomma till när jag känner som jag gjort.
Hur jävla skönt är det inte att sätta "stör ej" eller flygplansläge på telefonen! Förr brukade jag ha ljudlös på natten, men eftersom jag hade vibrationen ganska högt hörde jag när det burrade till och jag var "tvungen" att kolla vad det var- Nu "vet jag bättre". Och man behöver heller inte ha uppe facebook fliken på datorn hela tiden!

Vi ska som vanligt gå igenom veckan, men denna gången lite annorlunda där jag delar med mig av mer tankar och reflektioner...
Häng med!

Veckans lista Vecka 34

Veckans mående
En av de tuffare veckorna på hela sommarlovet- OM inte den tuffaste! Det känns som så mycket gått fel... Stress inför skolstarten, ångest, att jag (fortfarande) går och kissar HELA tiden, gör illa mitt knä igen (som tur var var jag bokstavligen på benen ganska snabbt igen). Men kroppen slår bara bakut på flera olika sätt känner jag. Sömnen har också varit usel och på tal om natten..

Mitt i natten- Då var det dags igen...

Till råga på allt går axlen ur led i lördagsnatt (nu till söndag) och jag kan säga att det var någon av det värsta gångerna jag varit med om på läääänge! Det kändes som min arm skulle falla av och jag insåg fort hur illa det var denna gången och kände att det kommer bli betydligt svårare (och mer smärtsamt) att få den tillrätta nu.
I samband med klicket gav jag från mig ett litet bröl, så kändes det liksom bättre. Jag mådde illa och blev yr någon sekund, men kunde somna igen ganska kort därpå- som tur var!

En "väckarklocka"!

Jag kände på mig och visste att jag hade gått ner inför träffen med min behandlare igen. Och jag gissade faktiskt även ganska precis på vikten, även om man aldrig säkert kan veta... Jag känner mig ändå relativt "kroppsmedveten". Jag skämdes och kände mig misslyckad med kvittot på vad jag har gjort och hänt med min kropp. Det som började kanske till synes som ganska "oskyldigt" blev något jag kunde använda för att ha "kontroll" igen. SÅ lätt att falla tillbaka i gamla mönster!

Jag måste...!

Jag inser vad jag nu måste göra och det är att hämta lite vikt igen så jag kan få tillbaka min friska och glada kropp. Göra allt jag vill och orka! Det kommer INTE vara lätt, men jag har gjort det innan och jag VET att jag kan göra det igen! Försöker tänka på alla fördelar som sagt. Du är stark Ida!

Veckans träning
Jag tänker inte dela mig mig av "veckans träning" varje vecka tror jag, men kommer kanske slänga in något yogapass här och där, om ni är intresserade ?

Veckans filmer/serier
Idol, Bondeparet, Avengers, Be Here Now (dokumentär egentligen), Captain Fantastic


Veckans låt

Då vände det...

Jag som trodde att jag skulle komma i ännu bättre "form" och toppa förra sommaren som var fantastisk och en sommar som faktiskt var bättre än på många år...! Jag kände mig "frisk" och tänkte seriöst på att skriva ut mig från psykiatrin helt för jag kände mig så säker på mig själv, men sedan kom skolan... Mycket förändringar, en enormt tuff praktik vände mitt mående och jag hade svårt att hämta mig fullt efter det. Jag kände inte igen mig själv mer. Jag funderade till och med på att hoppa av min kurs för jag undrade om det verkligen kunde ge mig mer...? Ville kasta in handduken och kände mig själv nästan "gett upp".
Vändpunkten kommer dock sedan sent på våren där mitt självförtroende och självkänsla växte för nästan varje dag! Jag kommer även i en bättre fysik än förra vårterminen och var stark fysiskt som mentalt!
Jag avslutade verkligen med flaggan i topp ändå!

Med nya utmaningar...

Med nya utmaningar denna höst riskerar jag att hamna i svacka igen. Men jag ska ändå försöka suga in allt som en svamp och ta möjligheten. Jag tror (eller vet) att det kommer bli toppen! IT är något jag intresserad av sedan tidigare och här kan jag lära mig massor och utvecklas inom området. SÅ spännande! Är det något jag kan ha användning för i min blogg ? Det tror jag nog!

Hur var er vecka kära ni?

Namaste

Gillar

Kommentarer

TAKE A BREAK || AUTUMN INSPIRATION

Hej mina solstrålar!

Jobbar ni / går i skolan? 

Själv är det mindre än en vecka kvar för min del som sagt... Men jag är såå glad att sommaren är förbi ärligt talat. Jag har tyvärr inte alls mått bra av denna extrema "afrika-värme".
Blickar nu framåt hösten som är min favoritårstid!

Vilken är din ?

Bilden är för nära ett år sedan. Kanske det enda jag behöver just nu..

Om ni läste veckans lista i söndags vet ni kanske att jag känner mig stressad av viss social media för tillfället och jag överväger starkt en paus från även lilla bloggis några dagar för att andas, stressa av och hitta tillbaka till mig själv kan man säga. Sätta några nya mål inför hösten och terminen!
Inspirera mig på nytt, motivation, kanske hitta en annan Ida ?
Jag har nog lite andra inlägg på G, men om ni inte "hör av mig" vet ni att jag tar min paus...

Ha det bäst!

Namaste

Gillar

Kommentarer