HOROSKOP SKYTTEN || V.31

Redan dags för ett nytt horoskop! Hur ska vi hantera detta alla skyttar?

Skytten Vecka 31

Hela ditt horoskop formligen skriker att du ska köra på. Go, go, go… Och visst det är det omedelbara, det spontana och hjärtliga hos dig som vi andra älskar med dig. Du är så positiv och medryckande – som en frisk fläkt Skytten! Dessa kvalitéer är övertydliga nu när tonvikten i horoskopet ligger i ditt äventyrliga 9:onde hus. Det är främst i arbetslivet som veckans oförutsägbara influenser slår till. Visst ska du ta för dig och plocka möjligheterna som dyker upp längst din väg. Men.. förlåt min tråkiga attityd här, men den här veckan måste jag ändå anmana till försiktighet. Läget är spänt som en fiolsträng mellan Mars, Uranus och Solen. Att hela sex planeter backar.. däribland Merkurius gör ju att du måste lägga band på dig och be att få sova på saken. Ok – i kärlek kanske ett annat ordval är bättre! Tänk dig för innan du anförtror dig till någon.

Namaste

Gillar

Kommentarer

KONSTIGT BEMÖTT

Det här har jag tänkt på lite...

(Oftast) blir jag bemött på ett "helt vanligt" sätt, som kanske vilken annan människa som helst-för vem kan "se" att jag lider av bl.a. hjärntrötthet eller en hjärnskada, eller...?

Men då och då finner jag mig ändå bli bemött annorlunda. På exakt vilket sätt är lite svårt att förklara, men jag som finner mig "läsa" människor och känna in signaler rätt bra "ser och känner" att de kanske nog ändå tänker något... Jag kan sederas minspel och jag känner mig konstigt behandlad och bemött.
Dock försöker de (eller vissa i alla fall) ändå vara lite serviceminded (för det ska ju vara deras jobb), men jag får ändå en obehaglig känsla av situationen. Är det hur jag ser ut, t.ex varorna jag köper i affären, beter jag mig konstigt, är det något jag säger ? Detta händer både med män och kvinnor (senast igår på Espresso House)...

Jag hatar att handla på mitt lilla Ica i byn för där sitter det (nästan) alltid en dam i kassan som jag får en tydlig behandling ifrån. Hon skiftar direkt från att det är någon kund före eller efter mig med bla. en väldigt kort ton och sammanbitenhet. Detta tycker jag inte alls är roligt att Du ska behandla kunder olika! Jag försöker att undvika att hamna i "hennes" kassa när det går...

Jag förstår inte varför detta händer återkommande och jag förstår inte vad det är för "fel" på mig...
Jag tror verkligen jag inte inbillar mig!

Känner ni er ofta konstigt bemötta och hur hanterar ni det?

Namaste

Gillar

Kommentarer

FIKA-MÅNDAG

God måndag mina vänner!

Sure as hell mine was it least...

Ekologisk mudcake & Frapino Coffee Mocca

Min "fit-vecka" och ta tag i "formen" (som dessutom är ganska obefintlig vill jag påstå) börjar med DET HÄR! Men jag vill unna mig en dag i veckan och det fick ganska uppenbarligen bli idag!
Jag har coffeecard på Espresso House och ni som också har det vet att man har rabatter då och då.
Jag vill (självklart) passa på, för jag vet inte när just denna rabatten kommer igen och varför inte ta denna fikan till ett mycket billigare pris - istället för en annan gång då jag måste betala fullpris ?
Jag blev lite besviken på mudcaken bara måste jag säga. Hade förväntat mig att den skulle vara betydligt kladdigare, men den var till min besvikelse ganska torr tråkigt nog!

Har ni fikat idag ?

Namaste

Gillar

Kommentarer