MIN VALBORGSDRINK

Ingen drink... ?

Nej tack! Jag avnjuter en milkshake och inviger detta "lilla" somriga milkshakeglas (eller vad säger man ?) Man kan inte ha för många sådana här muggar/glas tycker jag!

Skål!

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Namaste

Gillar

Kommentarer

DISSAR VALBORG || DAGENS LUNCH

Inget valborg för mig...

En lite annorlunda måndag (inte bara för att det är Valborg) som jag faktiskt skiter i om jag ska vara ärlig! Känns så överskattat att fira. Nej, det har jag "växt ifrån" kan man säga. Nu är det som vilken annan dag som helst för mig. Dagen och kvällens planer är väl inte många egentligen. Jag vill bara njuta av min lediga dag och kväll (därav den annorlunda måndagen). Yoga, starta någon ny serie, kanske göra den där kroppsrenoveringen. Vi får väl se helt enkelt... Det var nog med firande igår och på ett tag nu känner jag. Tillställningar för mig kostar OTROLIGT mycket energi, så paus efter (och gärna före också) är viktigt för Mig i och med min hjärntrötthet.

Dagens lunch blev i alla fall lite man tager vad man haver. Men ikväll blir det jävlar smörgåstårta från gårdagen som jag fick i en liten "goodiebag". YES please!

Önskar er i alla fall en härlig Valborg!

Vad ska ni hitta på?

Namaste

Gillar

Kommentarer

VECKANS POSITIVA || v.17

Dags för veckans positiva. Häng med!

🌸Vädret (om man bortser från hagelnedslaget tidigare i veckan). Vad säger man om inte APRILVÄDER!
But spring is fucking here - finallly!
🌸Min föreläsning Orupssjukhuset. Gick över förväntan måste jag säga och det är ju faktiskt fantastiskt roligt- ger den där härliga kicken! Och responsen var ju bara... I framtiden kanske ni kan boka just Mig för en föreläsning, vem vet... *blink
🌸Vänners stöd, pepp och support
🌸Promenader, yoga, dans

Inte smockfullt med positivt denna veckan men ibland räcker det lilla och jag har ju tagit mig igenom veckan!

Hur var er vecka ?

Namaste

Gillar

Kommentarer