PANG PÅ IGEN OCH TANKAR INFÖR OPERATIONEN

A rough start...

Uppstarten efter lovet kändes pang på rödbetan ungefär. Mycket praktiska moment, vilket jag i för sig gillar och passar mig bäst, men ändå... Slut i rutan rakt upp och ner. Räknar med att den här veckan är lite seg och att man går på "halvfart" efter så många dagar ledigt. Ansträngningen ledde plötsligt till ångest (vilket är mycket vanligare hos mig när jag känner mig stressad/pressad eller liknande scenarion).

MEN- så benet som jag trodde var återställt nu kändes genast inte okej igen. Nu görs vissa rörelser sig påminda ännu en gång och ändå tycker jag att jag inte har rört mig mer än jag har gjort vissa dagar under lovet. Alltså GUD vad långdraget det här ska vara då. Pallar inte med mitt liv just nu, haha. Tvivlar åter igen på hur jag ska hitta en balans som fungerar och kan göra att jag blir helt återställd. Suck.

I like my hair a bit curly

Inför operationen...

Men nog från gnäll och bitterfittan här... Börjar förbereda mig mentalt inför min operation på torsdag.
I morgon eftermiddag åker jag in till sjukhuset då de rekommenderade att man är på plats kvällen innan. Det är en hel del moment innan själva operationen (som egentligen inte ska ta jättelång tid) med hela 3 duschar (!) inom loppet av ca 24 timmar (!) och som ska göras på ett visst sätt med speciellt schampo, tvål, tvättlappar och hela kittet. Alltså inte trodde jag det var avancerat! Drar mig redan för alla dessa duschar men det är bara snällt att följa instruktionerna. Jag är däremot inte alls orolig inför själva operationen och känner mig väldigt trygg. Sjukhusmiljö är jag mer än van vid och inget jag finner obehagligt. Jag måste säga hur spänd jag kommer att vara på slutresultatet. Kanske kommer jag se "normal" ut igen ? Hur kommer jag känna mig direkt inför ingreppet ? Jag väntar med spänning. Håller tummarna för mig själv. Jag är redo.

Namaste

Gillar

Kommentarer

DET HAR GETT UTDELNING

Hur har er söndag varit ?

Min har gått undan som bara den känner jag! Det blir en kort vecka i skolan nästa vecka, men jag kommer inte på ligga på latsidan för det. Kommer ändå vara igång "schemalagd" 6 dagar under veckan. Bl.a. väntar min operation sedan ledarutbildning på helgen. Undrar redan hur jag ska orka men jag får ta en dag i taget bara...

Däremot känner jag hur min kropp återhämtar sig mer och mer från min skada och "växer" sig starkare. Fan på tiden efter lite mer än 4 veckor nu! Fy satan vad drygt det har varit! Det har fått mig att uppskatta motionen och verkligen känna behovet och viljan att röra sig. En aktiv livsstil och bara sådant där grundligt som vardagsmotionen. Jag har känt mig begränsad och frustrerad många gånger och undrat om jag någonsin ska bli bra och återhämta mig fullt ut. Hur kommer detta påverka mig längre fram ? Men jag har också lärt mig vikten av att lyssna på kroppen som nu faktiskt har gett utdelning.

Sist men inte minst har jag känt längtan, glädjen, passionen och kärleken till dansen (som jag knappt har kunnat genomföra) starkare än på länge! Lite som en nytändning. Nu är jag redo för att vara en mer aktiv Ida igen och dansa röven av mig som jag brukar säga!

Men nu njuter jag av sista kvällen i lyan innan resa till skolan i morgon och en spännande vecka.

Take care!

Namaste

Gillar

Kommentarer

ETT SENT LÄSKIGT STÄMMANDE HOROSKOP

God morgon denna söndag!

Kom på att det var faktiskt längesedan jag läste mitt horoskop och inte minst postade här på bloggen.

Ska jag ta upp horoskop på bloggen igen?

Men vet ni... Det läskiga var att det var precis såhär den här veckan har varit för mig! Så sjukt att det kan stämma och ligga rätt i tiden.
Här kommer Skyttens horoskop för denna veckan:

Just nu kanske du slits mellan att vara motiverad, produktiv och samtidigt bara vilja ligga på soffan kära Skytt. När du har energi är det viktigt att du gör dig av med den, på ett mer kreativt sätt, det vinner du på. Men se också till att du faktiskt har tid för att bara koppla av, varva ner och göra absolut ingenting eller det du känner för. Tacka inte ja till alla aktiviteter. Det är dags att ta hand om dig, köra lite egenvård hemma, be en vän komma över och göra behandlingar, ge varandra massage, behöver inte vara så svårt. I slutet på veckan kan ditt jobb/plugg ge dig något att fundera på. Kärlekslivet kan vara mysigt, trevligt men också väldigt känslosamt. Säg vad du känner, be din älskling/dejt öppna upp sig.

Namaste

Gillar

Kommentarer