DOING NOTHING MONDAY

God morgon godingar!

Min frukost är intagen. YogOat med ICA`s granola (i överflöd) med fikon och hasselnötter, macka, mandeldryck och te...

Hur underbart och mysigt är det inte att parkera sig i soffan, ingonad i en filt med frukostskålen i knäet!

Idag är jag ledig efter förra hektiska och fullspäckade vecka som tömde både kropp och knopp.
Skulle behövt planera upp veckan och slänga in en maskin tvätt (eller två) men annars vill jag bara ligga i soffan och göra INGENTING. Serious need of that. Man ska få och behöver sådana dagar också.

Vad är era planer för måndagen och veckan ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

KVÄLLSREFLEKTIONER || JAG ÄR EN VINNARE

Denna vecka...

Har jag prövats. Genomförde mitt danspass i onsdags men känt mig allt annat än tipp topp. Har inte kunnat dansa ens hälften av vad jag brukar tror jag, vilket har skärt i hjärtat måste jag säga. Och till råga på allt efter en på ett sätt nästan "komisk" olycka i fredags kunde faktiskt inte ens gå p.g.a. någon form av grov muskelsträckning skulle jag tro. Men medans helgen har gått har jag haltat mig fram. Idag kunde jag gå utmärkt men gör fortfarande lite ont vid belastning.
Snart är jag 100 % fit for fight igen och kan dansa som jag vill. Can`t wait!

Jag har under denna veckan provat nya saker, utmanat mig, upptäckt nya sidor, insikter och oanade egenskaper hos mig själv.
Jag förundras hur mycket kraft och vilja som egentligen sitter i den här tjejen och kroppen.
Vad som har hänt med mig de senaste åren. Idag gör jag saker som jag inte ens skulle funderat på att göra - som nu känns helt självklart. Som t.ex. gå en ledarutbildning och hålla ett föredrag (och rent av tycka det är fantastiskt roligt att stå där framme). Jag ser möjligheter. Jag vågar och jag vinner. Jag är en kämpe och en vinnare. Mitt naturliga driv, nyfikenhet, viljan att utmana mig, utvecklas och testa nya saker- DET driver mig.

Att det har kostat på accepterar jag men jag kan inte allt annat än vara fullkomligt nöjd med min insats. Jag är förbaskat stolt om jag får säga det själv!

Förbereder mig att ta plats på golvet...

Och mitt i all stress få mina i alla fall 7 minuters lugn och ro. Fokusera på min BK. Vara så mindfull och medveten jag bara kan. Försöka koppla bort allting annat en liten stund- det har nog hjälpt mig en hel del denna veckan. Jag känner hur jag blir starkare och bättre för varje gång och "växer" i utövandet.
Än så länge gör jag bara övningen två gånger/dag ca 7 min men jag känner mig verkligen redo och motiverad till att utöka till 3 ggr/dag. Jag investerar i mig själv tycker jag är en bra mening. Denna övningen kan jag ta till mig och använda i flera olika situationer. Keep up the good work Ida!

Namaste

Gillar

Kommentarer

FÖRVIRRAD 2.0 || ÄR JAG REDO ?

God kväll mina vänner! Hur står det till ?

Tänkte först bara påpeka några uppdateringar från gårdagens inlägg (för er främst som läste inlägget igår). Var så snabb att skicka iväg det att jag för jag var så trött. Glömde ju berätta varför det just blev en ananas samt lite andra småjusteringar och tillägg. NU ska mitt inlägg vara komplett. I hope. Ni är välkomna att kika in inlägget igen, om ni vill >> HÄR

Veckan som gått har inte bara varit emotionell all over the place påfrestande psykiskt men även fysiskt måste jag vara ärlig med. Kroppen har viftat och signalerat med röd flagg för fullt. Jag har inte känt igen mig kropp som jag brukar och undrat lite vilket skinn jag bär på egentligen. Att inte känna igen min kropp eller att den inte samarbetar och bär mig som jag vill är något av det värsta.
Även känt mig som förvirrad brud 2.0. Förlagt nycklar, diverse prylar. Och inte så sent som i natt var jag påväga upp mitt i natten och trodde det var morgon! Förberedde mig för att göra min BK övning, äta frukost och allt... Men så visst fan! Det är om NÅGRA TIMMAR Ida!

Vet seriöst inte om jag är redo för ledarutbildningen denna helg, men vad ska jag göra. Anmälan är bindande så jag får väl köra på även om jag skulle dö på kuppen.
Hoppas jag inte ska upp i natt med och göra något projekt, haha. Behöver all vila jag kan få i detta läge!
Nu njuter jag av min fredagkväll och ska ha date med två av mina favoritkillar. (Kan ni gissa vilka ?) Kunde nästan inte bli bättre!

Ha en toppen fredagkväll!

Namaste

Gillar

Kommentarer