TIPS FRÅN COACHEN || TIMOTEIJ

Jag har liksom "upptäckt" Timoteij och kommit fram till att det faktiskt finns några låtar som är utmärkta att dansa till, i alla fall enligt mig. De här är mina 4 favoriter:

Namaste

Gillar

Kommentarer

Horoskop skytten || Vecka 35

Något som börjat intressera mig lite är horoskop. Jag läser mitt hos Astrobloggen. Såhär står det om mitt stjärntecken

Skytten

Nu har du chans att imponera på andra och dessutom har du ett stort inflytande kära Skytt. Din beslutsamhet och din ambition kommer kunna ta dig vart du vill. Om du vill byta karriär ska du passa på att söka alla tänkbara arbeten. Vill du klättra där du är kan det vara lägligt att be om ett samtal med din chef. Berätta för dina kollegor om dina planer, låt människor runt dig få veta dina mål så blir det enklare att få ett resultat i det närmaste. Bara kör!


Brukar ni läsa horoskop och vilka stjärntecken är ni ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

ATT STANNA UPP

Hej mina vänner!

Tänkte slänga in ett inlägg för att berätta att jag lever och har det bra men bloggandet kommer inte vara Prio 1 denna veckan. Jag behöver tiden till att landa, smälta allt, få återhämtning och fokusera på mig själv. Vad behöver jag för att må bra denna veckan ? Vad vill och behöver jag prioritera ? Jag ska vara snäll mot mig själv för det kommer löna sig i längden, det vet jag. Stanna upp, känna efter och tillåta mig känna det jag känner. Det okej att vara trött för det är mycket på en gång nu. Skolan har dragit igång igen och plötsligt från att ha haft sommarlov i X antal veckor väntar plötsligt en annan vardag och rutiner, nya människor. Men det är också detta jag har längtat efter och sett fram emot. Ett nytt äventyr och kapitel.
Det är helt klart en omställning som jag känner tar mycket energi. Jag har dock två tidigare år i bagaget, så allt är inte helt nytt, som tur är- men ändå. Och min kunskap om mig själv och min hjärntrötthet hjälper mig på traven att lättare förstå mina behov, även om jag fortfarande jobbar lite med acceptansen om jag ska vara ärlig. Men jag lär mig mer och mer- hela tiden. Det är en fantastisk resa och jag är tacksam. SÅ TACKAM! Jag har fått mer ordning på mig själv och mitt liv, vad jag vill göra, har mål och ambitioner, jag har upptäckt mig själv, växt och utvecklas till en helt annan Ida och nu är jag jättespänd på vad detta nya året kommer att bjuda på och "göra" med mig, vad för nya sidor jag kanske kommer upptäcka och lära mig mer om mig själv. Sätta nya mål och fortsätta utmana mig. GO IDA!

Måste förresten också berätta att mina danspass drar igång med start från nästa onsdag. SO EXITED!

Två ögonblick från dagen

Namaste

Gillar

Kommentarer