Vecka 22

Veckans Planer

Vi går in i slutspurten av skolan med näst sista veckan. Kan inte fatta att det snart är slut och det goa här gänget ska splittras och gå skilda vägar. Vi får försöka "njuta av varandra" och så har vi en hel del kul vi ska hitta på tillsammans innan vi skiljs åt. Vi ska njuta av livets goda och ögonblick, skapa minnen, skratta...
Jag är övertygad om att denna veckan kommer att bli fantastisk och ännu bättre om vi har vädergudarna på vår sida och om jag kan hålla mig frisk. Det började nog i går egentligen med en sprängnade huvudvärk som jag först tolkade en liten bieffekt av helgens värme. Men natten var inte bättre. Vaknar sedan allt annat än utvilad med samma huvudvärk, ingen röst och har verkligen känt mig "ur gängorna" och ur form idag med en energitank som är väldigt tom, en kropp som i mellan känns så tung och en otrevlig känsla infinner sig. Jag har desperat försökt vila mig i form och hoppas nu på det bästa!
Här är veckans planer i alla fall:

MÅNDAG
♥ Packa inför skolresan
♥ Tvätta
Promenad/powerwalk

TISDAG
♥ Vi åker på skolresa!

ONSDAG
♥ Iväg på skolresa

TORSDAG
♥ Anländer till skolan igen
♥ Hemresa till lägenheten

FREDAG
♥ Hässleholm
♥ Maxi

LÖRDAG
♥ Dansträning
♥ Coop

SÖNDAG
Sätter mig med papper- igen
♥ Grillning med mamma (om vädret tillåter)
♥ Promenad ?

ÖVRIGT
Dans, dans, dans... Jag har bytt låt! Alltså jag och beslut säger jag bara. Hinner säkert ändra mig igen men nu har jag inget annat val än att köra på den här och den ska sitta som smäcken nästa onsdag!
♥ Apoteket
Promenader (när och om jag orkar)

Namaste

Gillar

Kommentarer

3 bilder

3 bilder ifrån fredagens tur. Det blev en långrunda från skogen sedan vidare ut mot stora vägen

Försökte få till en selfie men fick ge upp. Suck! Det verkar vara omöjligt att få till en duglig när jag är ute av någon anledning.

Detta fältet med utblommade maskrosor är i alla fall betydligt vackrare!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Mitt i hettan

Sommaren är här och vi plockar fram sommargarderoben (om vi inte redan har gjort det). Idag var det faktiskt premiär i solstol och piratbyxorna på för min del. Gick ner till mamma och vi fixade lite pappersarbete. Efteråt belönade vi oss med att lägga oss i solstolarna en stund. Jag hade inte smörjt in mig så det dröjde inte länge förrän jag fick en snygg klassisk "bonnabränna" då jag inte blivit utsatt på det viset för solens strålar än detta året. Armarna och bröstet fick ta mycket stryk och blev bara rödare och rödare under dagen. Nu bränner det vill jag lova!

Stannade till hos grannarna och snackade en stund och promenerade sedan vidare hem. Slängde ihop en fantastisk babybelsallad med salladssmix, torkade aprikoser, granatäpple och babybel i cheddarsmak.

Kastade av mig lite kläder och jag var redo för en stunds dansträning. Planen var att mest träna inför mitt framträdande men det blev mer att jag lät kreativiteten flöda med nya låtar. Jag älskar att skapa nytt och förvånas nästan att det alltid finns något på lager och så mycket dans i den här kroppen! Men så hände det som inte fick hända - mitt i all hetta med ångan uppe och allt... Jag har haft lite småproblem med min höft (högra sidan) fram och tillbaka. Men den har ändå varit "under kontroll" och bra länge tills idag då. Plötsligt gör det jätteont. Det tar tvärstopp och jag kan inte dansa mer, hur mycket jag än vill. Det gör så ont i mitt hjärta när jag inte kan utöva mitt element och det som jag älskar och brinner för så mycket! Det gör mig seröst orolig och får inte hända så här nära inpå min stora dag med mitt framträdande. Tänk om det tar tvärstopp på scenen. Vilken mardröm! Det får inte hända under några omständigheter what so ever! Jag får försöka hitta en balans och bara hoppas på det bästa. Har haltat fram nu under eftermiddagen och kvällen och tagit det ytterst lugnt i hopp om att jag ska bli återställd. Det känns nu bättre till min stora lättnad men det är sjukt skrämmande att känna sig som en gammal kärring som inte kan gå.

Jag varvar nu ner med Netflix och en av mina favoritmilkshakes. Alla mina serier som jag tittat på har jag avdankat sista avsnittet. Tur jag har Prison Break kvar. Tar tacksamt emot förslag på bra serier!

Namaste

Gillar

Kommentarer