Ida kommer tillbaka

Jag börjar komma tillbaka och känna mig lite mer som Ida igen, sakta mer säkert. Jag har till och med gjort mitt första pass COGMED idag. För er som inte vet vad Cogmed är så är det ett träningsprogram via datorn som ska förbättra arbetsminnet. Bästa effekt visar sig dock en tid efter avslutad träning och alltså inte direkt, som man kanske kan tro. Jag har gjort COGMED innan och förra året var det otroligt krävande för mig på många sätt. Men nu har jag också lite andra förutsättningar detta året och ska gå in med en annan och peppande inställning. Bara göra mitt bästa helt enkelt och se vart det bär mig. Jag ger inte upp i första taget utan måste ge det en chans i alla fall!

Ska bli skönt och roligt att komma tillbaka till skolan snart igen och träffa gänget! Och så kommer det bästa på hela veckan såklart.. Jag har ju laddad hela lovet inför det och jag har mycket på G i dansväg kan jag avslöja..


Kvällsmål i form av favoritäpplena just nu. Märker dock tyvärr att de verkar gå lite på sista refrängen sagt säga. De är inte lika fräscha längre så jag får väl snart leta efter en ny favorit..

Namaste

Gillar

Kommentarer

New week

God förmiddag på er!
Eller inte så god för min del i alla fall. Åkte på någon skit lördag natt och jag blev TOTALT utslagen. Orkade inte ens dra in mig i duschen igår och det är fortfarande soffläge deluxe som gäller och lever i pyjamas för tillfället. Det är jobbigt med en kropp som inte vill som jag vill och samarbeta! Dagens projekt blir i alla fall att ta sig in i duschen!

Sportlovet gick minst lika fort som jag hade förväntat mig, om inte snabbare! Jag har gett mig själv och min kropp vila och återhämtning, vilat/sovit förmiddag, tagit härliga promenader, käkat gotte m.m.
Två höjdpunkter var självklart när jag fick ihop mina nya låtar och bion. Det var guldkorn i vardagen!

Nu väntar en ny vecka med nya utmaningar. T.ex. COGMED när jag är kry nog och så är jag supertaggad på dansen såklart!

Vad händer i veckan för er ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Milkshakemugg och mixer

Jag har blivit så sugen på ett köpa en milkshakemugg, inte för att jag gör milkshake ofta (men jag skulle göra det om jag hade en snygg mugg) så får man in den "rätta känslan" och det blir genast lite godare!

Jag gillar den här rosa!

De här går lite mer mot de stilrena och klassiska hållet. Snygga tycker jag!

Handtag och sugrör. Så smart!

Behöver köpa en ny mixer också eftersom jag mixade sönder min gamla (hur det nu gick till). Har redan en rosa brödrost faktiskt så då jag kan ju fortsätta på det spåret. Mer rosa desto bättre! Mixern och Blendern nedan hittar du hos Clas Ohlson

Namaste

Gillar

Kommentarer