Embrace the pink

I flera veckors tid har jag gått och funderat på en makeover av något slag. Jag vill i alla fall göra något med mitt hår! Redan i somras var jag lite inne på det rosa spåret men jag vågade inte riktigt och lät håret istället gå mot min naturliga färg. En färg som jag faktiskt trivs med och tycker om (i alla fall längderna) men jag känner ändå att något "behöver" göras. Jag är definitivt i behov av och önskan om en uppfräschning sagt säga.
Det är dags för en nystart på alla sätt och vis och varför inte göra det med en färgklick ?

Här är lite inspiration och idéer jag är inne på.. Vad tycks ? Vågar jag ?
Förvandlingen får dock tyvärr vänta ett tag.. Men då hinner jag leta mer inspiration och samla lite mer mod så länge 😁

Namaste

Gillar

Kommentarer

Vecka 5

Veckans Planer

Är ni nyfikna på min vardag och vad som händer i veckan för min del ? Jag har lite på gång och som ska bockas av - både skolmässigt och privat. Känns som det kommer bli lite av en produktiv vecka kan man säga. Här är mina planer och så ska självklart några blogginlägg klämmas in också..
Dansa gör jag i alla fall en liten stund varje dag. Det är inget jobbigt och känns inte som ett måste. Det är bara en naturlig del av min vardag som jag gör utan att tänka och det är både bra för mig och min kropp!


Måndag:
Skippar vi idag då den redan är gången

Tisdag:
Hålla i uppvärmningen på idrotten.
Spika vilken låt jag vill filma i veckan
Förbereda redovisningen inför skolresan senare i vår

Onsdag:
Redovisning- Projekt: Skolresa
Möte på Orup
Danspass

Torsdag:
Deltagarråd. Får inte glömma att kolla upp snarast var vi skulle vara och vilken tid. Informationen har tyvärr inte kommit ut till mig.
Filmning (förhoppningsvis)

Fredag:
Hemfärd till lägenheten igen
Maxi. Handla lite inför helgen och nästkommande vecka

Lördag:
Åka in till Kristianstad. Tänkte bl.a. fixa lunch från Coops salladsbar. Älskar det! Så fräscht!
Städa och tvätta

Söndag:
Åka hem till mamma och sitta med lite pappersarbete
Återresa till skolan


Namaste

Gillar

Kommentarer

När det inte blir som man tänkt- igen

Tyvärr blir inte denna veckan riktigt så om jag hade hoppats och planerat. Jag ska ut och åka.- IGEN. Oväntade besked och nyheter tidigt i morse men som förhoppningsvis leder till något bra i slutändan. Det är nämligen mitt liv det handlar om.. På onsdag ska jag iväg på ett väldigt viktigt och avgörande möte. Detta gör att jag har fått tänka om och ändra i min veckoplanering och det blir ingen dans tyvärr denna onsdagen. Synd. Jag som var så jäkla peppad!
Men det kommer ju fler onsdagar och då hoppas jag på en full hall! Får använda tiden till att "sälja in mig själv" och passet kanske lite extra nu under dagarna ✌

En ambition denna veckan är att få ihop ett litet dansklipp (privat). I skolan just nu jobbar vi faktiskt med film och filmredigering och det tycker jag är spännande och kul! Men sjukt avancerat, svårt och rent av tålamodsprövande. Jag behöver definitivt mer träning! För att lära mig en ny sak krävs det ofta för mig att jag ältar, "traggar" och repeterar mycket, får ta saker i lugn och ro och i min takt. Även tydliga instruktioner och gärna upprepningar om jag har att göra med en annan person i en uppgift (pratade lite om det i lördags med när jag berättade om dagen på sjukhuset). Det må hända många gånger ta lite längre tid men jag når dit jag vill till sist.
Jag har som jag en annan ambition, önskan och mål att bli filmad någon/några gånger under mitt pass. Skulle vara spännande att se faktiskt! Jag får se det som en kul grej som jag samtidigt kan ha användning av på flera olika sätt!


Namaste

Gillar

Kommentarer