Avrundar året

Hej mina vänner!
​Vad händer såhär årets sista dag ? Själv ska bl.a. göra den där hårtvätten. När man är sjuk är prio 1 precis inte att raka sig och tvätta håret utan mest fokus på att bara ta sig in i duschen och det är ett litet projekt.. men jag ska i alla fall ha nytvättat hår till 2017!
Vad tycks förresten om den nya designen ? I går experimenterade jag lite. Nu kan man ju se alla emojis. 😉 Kul! 🎉(om ni inte märkt det redan så älskar jag emojis!)

Och så 2016.. Vilket år som sagt! Det var kampen och utvecklingens år. Jag mognade och lärde mig en hel del om mig själv, plockade fram saker som jag knappt visste själv jag hade inom mig. Nu är det bara fortsätta i det spåret och det bara framåt som gäller! Det kan bara bli bättre på alla sätt och vis. Jag känner mig mer än redo för ett nytt, spännande och fantastiskt år som ska toppa det förra! 👊🏻💪🏻💃

Jag vill slutligen passa på att tacka gamla och nya läsare som har följt med på min resa. Hoppas ni fortsätter att "hänga på"! Tar förresten tacksamt emot respons. Vad gillar du med min blogg?, vad gillar du att läsa om ? , är det något du är nyfiken på om mig ?, har du något "önskeinlägg" o.s.v.

Kram på er!

Gott nytt år!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Sista julfrukosten

När man tror det inte kan bli värre.. Jo det kan det! Vaknade med mensverk och det är svårt att somna om från så det var lika bra att gå upp.
Jag tror bestämt att detta var min sista frukost med julskålen och muggen. Allt pynt ska ner i dagarna nu också, hur mycket det än tar emot. Jag älskar att pynta! Kommer sakna alla mina tomtar och änglar och julkänslan i lägenheten. Har i alla fall glögg kvar så det ska jag njuta av några dagar till!

En riktig "Ida-Frukost". Pepparkakskvarg med Easis Choco Crunch, råg/suredegsbröd med frukt,
St dalfours apelsin & ingefära marmelad och sockerfri chokladkräm från Barbells. Till det - "julte" och proviva
👌

Namaste

Gillar

Kommentarer

Planer och mål för 2017

Jag har inte skrivit några nyårslöften men jag har däremot några mål och lite planer för 2017 💪💃🎉


Bli så frisk som jag bara kan från min ätstörning

Jag har kommit en rejäl bit i min resa mot att bli frisk och jag mår betydligt bättre. Men det är en daglig kamp mot bl.a. "hjärnspöken" och jag vågar inte riktigt kalla mig helt frisk en men jag är som sagt på god väg och jag vet att en dag kommer jag att vara det!

Leda danspass på skolan

Tar fart efter jul någon gång och jag hoppas egentligen jag kan få köra igång så fort som möjligt.
Bara jag får träna lite till förstås också. Jag kunde inte se fram emot det mer! Jag hoppas verkligen det blir bra, att det kan passa och att folk dyker upp! Jag är glad att jag får dela mitt intresse och passion. Samtidigt som jag kanske och förhoppningsvis kommer lite närmare mitt mål.. Hoppas även jag kan inspirera andra på vägen. Är så glad och tacksam för att jag får denna möjlighet!

Våga mer och utmana mig själv

Det är bara att fortsätta pusha och testa mig själv på olika plan. Ta för mig. Inspirera mig själv. Kanske upptäcker jag nya sidor hos mig själv ? Jag vill, kan och jag vågar!

Bli bättre på att dansa

Jag strävar hela tiden efter att bli bättre. Lite bättre än igår och den "bästa versionen" av mig själv. I dansen får jag vara det och när jag dansar mår jag som allra bäst! Jag vill bara bli bättre och bättre och så bra jag kan bli. Det är en spännande och rolig utveckling där jag får plocka fram min kvinnlighet, experimentera med stilar, steg, rörelser och testa både mig själv och min kropp.

Komma igång med löpträning

Nu när det går mot ljusare tider och det är "säkert" för mig igen med mer träning är det dags att komma igång!

Resa till Cincanetti

I sommar är planen att åka till några bekanta i Cincanetti med familjen, om allt går enligt planerna.

Gå ett tredje år på Furuboda

Min förhoppning och önskan är att få gå ett tredje år. Det finns så mycket mer jag vill lära mig och upptäcka! Skolan har verkligen hjälpt mig på alla sätt och vis. Men med ganska stor säkerhet och lite tur sitter jag på en plats även nästa höst!

Praktik

Än känner jag att jag inte är riktigt redo. Men det kommer en tid för det också och då är det en förutsättning att jag får gå på skolan samtidigt.


Vad har du för planer för 2017 ?

Namaste

Gillar

Kommentarer