När man provar nytt

Kreativiteten och inspirationen för dansen flödar! Jag fortsätter att utmana mig, testa mig själv och min kropp och jag känner att jag blir bättre och bättre och även vågar mer. Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle kunna dansa som jag gör nu och framförallt inte framför andra!
Just nu jobbar jag med och provar en hel del nytt. Jag har experimenterat lite med en stol till en låt och det ledde oturs nog till att jag skadade tån (hur det nu gick till vet jag inte riktigt) men man måste ju våga och prova nytt och det har blivit ett jättebra nummer känner jag med just den låten och det är faktiskt en av de låtar jag har fått ihop snabbare, om inte snabbast! Som tur är mår min tå lite bättre nu. Det hade ju varit förargligt om det hade gått mer illa! Har väldigt roligt hur som helst och jag njuter varenda sekund jag får göra det jag älskar!

I går provade jag Fusion med en annan ledare. Roligt även det och det ger mig inspirationen och mer övertygelse att det skulle vara fantastiskt om Jag en dag skulle stå där framme och hålla Mitt pass..


Namaste

Gillar

Kommentarer

Födelsedagen

Då var man ett år äldre och ett år visare med tiden det också.. Har haft en fin och trevlig födelsedag! Blev gratulerad och uppmärksammad i skolan (vilket inte alltid kändes som det mest bekvämaste i alla lägen som t.ex när det blev sång och man bara sitter där.. Är det bara jag som känner mig obekväm då och tycker det känns "jobbigt", haha :P) och fick oväntade gulliga presenter. Men jag blev ändå glad och uppskattar det och alla fina och underbara människor jag befinner mig bland! Det minsta jag kunde göra då för att visa min uppskattning tillbaka är att bjuda på lite fika senare ikväll. Ville och tänkte först köpa färska lussebullar men det skulle bli lite för dyrt att köpa till alla med tanke på styckpriset. Så lite snål som jag är köpte jag fantasilösa "kanelbullar" istället. Bättre än inget kanske så får jag satsa på något bättre en annan gång..

Namaste

Gillar

Kommentarer

Kroppen säger trött

Jag har känt av min kropps signaler på trötthet under flera dagars tid nu i form av huvudvärk, yrsel, dimmigt seende, ögonen tåras och tinnitus. När dessa tecken kommer är det varningssignaler på att det kan ha varit för mycket eller att jag bara är för trött helt enkelt. Då är det är viktigt att lyssna på de signalerna och vara varsam. Ta hand om mig lite extra. Men det är lättare sagt än gjort när man heter Ida.. Jag jobbar på det än idag men har blivit betydligt bättre på det och mer och uppmärksam! Har försökt varva vila och återhämtning med dansen som jag älskar.

​På tal om dansen var jag på Friskis igår. Faktiskt flera månader sedan sist jag var där så det var jättekul! Gick på Fusion. Ska självklart prova Afro och Fuego också med andra ledare. Något som har varit lite av en favorit och jag ständigt återkommit till är Afron. Fullt ös med hela kroppen. Helt underbart! En dag kanske Jag står där framme och håller mina egna pass men jag börjar lite smått på skolan efter jul någon gång, om allt går enligt planerna.. Ett jättekul och spännande projekt samtidigt som det är med lite skräckblandad förtjusning men jag måste ju börja någonstans..
Det är viktigt att ha mål och drömmar! Stora som små.

Idag har jag känt att jag och min kropp behöver vila och det har inte blivit något jätteintensivt danspass precis men jag har bestämt att jag ska göra koreografi till Sia`s Chandelier. Vem älskar inte den låten!?
I morgon satsar jag på att gå ner till idrottshallen efter skolan och ser om den är ledig så jag kan dansträna lite mer "ordentligt" igen


Namaste

Gillar

Kommentarer