Ett par saker

Tre ord som beskriver mig
​​​​Envis
Målinriktad
Tävlingsmänniska

Tre saker jag vill bli bättre på
Dansa Man kan alltid bli bättre och ständigt utvecklas!
Löpning När det är "säkrare" för mig att börja springa igen är det något jag gärna vill göra och i framtiden kanske delta i något lopp
Få ett bättre självförtroende

Tre saker jag inte klarar mig utan
Bodylotion Jag behöver smörja in mig varje dag för att undvika att bli för torr (och så luktar man ju så gott också) Min favoritåterfuktare för kroppen är självklart bodyshops bodybutter
Dans och musik Jag måste lyssna på musik och dansa lite varje dag, annars mår jag inte bra
Mamma

Tre drömmar
itta mannen i mitt liv och bilda familj
Resa Jag har faktiskt inte ens varit utomlands så man får börja någonstans men det finns många plaster jag vill besöka och upptäcka..
Bli dansledare En dröm som börjar kännas mer och mer verklig och naturlig

Namaste

Gillar

Kommentarer

Dance your troubles away

När du är lite extra sårbar eller går igenom något jobbigt är tillfällen du oftast är som mest kreativ. Vi människor är uppbyggda för att få utlopp för våra känslor på något sätt och det tar sig därför också naturligt i ett kreativt skapande på många olika sätt och plan. Jag får utlopp för mina känslor och kreativitet via dansen, och denna passionens låga brinner nog lite starkare än vanligt.. Jag går igenom lite av en kris, eller fas i alla fall känns det som och då har jag två val- Att dra ner mig eller lyfta mig och jag väljer inte det första alternativet! Jag fokuserar i stället på det jag älskar. När jag sätter igång musiken väcks en låga och eld som jag inte hittar i något annat. Jag litar på min kropp och den bär mig, allt bara klaffar. Jag känner en ny sorts energi och glädje när jag får släppa ut det negativa och ersätta det med dansen- Det bästa jag vet!

Vad får Dig att må bättre ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Lussekatt ProPud

Nu när jag ska upp i vikt är det ett ypperligt tillfälle att prova lite spännande livsmedel och "passa på". Hittade den här spännande nyheten inne på Coop i Kristianstad. Den var överraskande god och blir nog ett köp fler gånger tror jag! Men choklad och vaniljsmaken är dock godare ;)
Har du hunnit testa ?

Namaste

Gillar

Kommentarer