Vi är igång

Vaken sedan kl halv 2 i natt.. Somnade ca halv 12 och sedan vakande jag ju som sagt.. Det är så mycket nytt som ska bearbetas. En ny termin börjar, jag ska bo på skolan, en ny säng att sova i o.s.v. så det var väl bl.a. det som höll mig vaken. Försökte att somna om igen de första 3 timmarna ungefär men med tiden blir det ju bara ljusare och det började kännas mer och mer hopplöst. Jag hade provat att byta position flera gånger och använda bolltäcket. Jag kände till sist att jag kommer INTE att kunna somna igen. Jag började istället att pyssla med allt möjligt för det kändes bara onödigt att ligga och vända och vrida på sig i flera timmar till. Lyssnade på musik, lite allmänt småfix, skrev m.m. Kanske inte detta var det bästa sättet om man egentligen vill och "ska" sova men så gjorde jag i alla fall.. Vilade mig i alla fall också, sedan gick jag upp och åt frukost vid 8 (vid samma tid som det kommer att vara vanligtvis på skoltid). Hade viljat orka mer idag (men tycker ändå jag har klarat dagen relativt bra) som att ta en promenad men jag fick istället åka hem för att hämta lite nödvändigheter. Efter det var det inte jättelång tid till uppropet och jag skulle äta också.. Tur att jag har nära hem i alla fall!
Vi samlades i vårt lilla klassrum efter uppropet, presenterade oss (då det är två nya detta året) och fick ett nytt schema. Kul! Nytt för detta året är "mitt val" och musik med en "riktig" lärare. Var så flummigt förra året och kändes inte så seriöst tyvärr. Ser i alla fall med så stor förväntan, spänning och glädje på detta året. Det kan inte bli annat än bättre!
I morgon börjar min "frukosträning" som jag har denna veckan ut tillsammans med J <3. Frukosträning är något nytt för mig då jag som sagt inte bott på skolan innan men vi vet redan att vi jobbar väldigt bra tillsammans så det kommer att gå super ;) I morgon blir det även en cykeltur till Yngsjö, käka thaimat och spela minigolf. Bara umgås och ha kul! Kommer bli en toppendag! :D

Namaste

Gillar

Kommentarer

Inflyttnigspresenter till mig själv

Jag kunde ju inte flytta in på skolan utan en uggla så denna fick bli en inflyttningspresent till mig själv :P

Den här ananasen fick också följa med. Jag har kanske fått smått "dille" på ananaser också och påbörjat en liten minisamling med olika saker. Med inget slår någonsin ugglor! xD :P Både ugglan och ananasen är köpte i min favoritbutik- Bygdegården i Brösarp. Det är liten mysig present och inredningsbutik med prisvärda fina saker. Jag har hittat mycket till mitt hem där ;) Ta en sväng in om du är i lilla Brösarp!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Tänka om

När jag packade och provade kläder innan idag fick jag ångest och bara ville gråta. Fick panik när jag inte kunde knäppa ett par byxor och allt kändes bara hopplöst och jag skämdes för min kropp. Hur ska jag klara att gå upp det jag måste gå upp när jag redan känner mig som en stor tjock flodhäst och inte kan knäppa ett par byxor! Ville bara ge upp. "Jag har ju inget jag kan ta på mig". "Jag är så tjock". Men man mår ofta så som de tankar man "tankar" sig med så jag bestämde mig för att göra något åt situationen. Jag satte på musik och dansade lite! Det får mig alltid att må bättre och det gjorde det denna gången med. Det är mitt sätt och min "medicin". Vad får dig att må bra ?
​Sjukdomen ska inte få dra ner mig på det sättet. Jag har en chans till ett nytt liv och hälsa och jag tänker ta den! Det må komma med blod, svett och tårar, so be it! Jag kommer i slutändan att komma ur det här starkare än någonsin och så mycket lyckligare! Det är allt värt. Jag kan, måste och ska klara det.

Anlände till skolan vid 6 tiden och har "installerat" in mig på mitt rum och fått upp alla mina saker. Känns jättebra! :) Nu tror (och hoppas) jag på en god natts sömn för jag känner mig i alla fall väldigt trött.
En ny dag och nya tag i morgon! 


Namaste

Gillar

Kommentarer