Påsklov

Lovet är igång och tiden har hittills gått fort, vilket jag tycker är bra för jag vill tillbaka till de vanliga rutinerna igen för det mår jag bäst av! Dessutom är skolan kul och jag är nyfiken och spänd på vad vi mer ska göra i vår! I l slutet av maj blir det i alla fall skolresa till Varberg. Spännande! Blir säkert jättekul!

Jag har lyckats ganska bra med mitt mål att komma ut på en liten promenad varje dag. Måste ju ta tillvara på det fina vårvädret! Gick lite halvt vilse en dag men då var det tur jag mötte en kvinna så jag kunde komma hem till sist men jag ska våga mig på slingan igen så får jag hoppas det går bättre denna gång.

Sista dagen innan lovet i skolan var det påsk tema- dag. Lite laglekar och påskpyssel. Min kyckling här tycker jag liknar lite en ”angry bird” 😛

Förtjust i Isis chokladpålägg så jag bestämde mig för att prova chokladen också

Namaste

Gillar

Kommentarer

Går mot lov

I förra veckan blev det lite pannkakor på ”min vardag”..

Idag hade vi ett nästan en helt vegetariskt påsklunch som vi flitigt jobbade hela förmiddagen med. Jag fick bidra med vallmobullar och veg. ”Jansson”. Bullarna blev jag i alla fall nöjd med. Det är kanske tur jag har gjort en del bullar/frallor innan..? 😉
Nu är det bara tisdag, onsdag och torsdag sen är det dags får påsklov. Vi går bara till lunch på torsdagen och ska bara ha tema-dag och ni kanske kan gissa temat… ? PÅSKEN. Det blir säkert jättekul!
Loven har ibland varit ett litet orosmoment och kanske inte alltid varit/gått så bra ur en del synvinklar och bitar men detta lovet ska jag satsa lite hårdare och det SKA gå bättre! Jag har satt upp lite mål.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Vackra himlar

Den vackra himlen från i fredags och den klarare blå från idag

Namaste

Gillar

Kommentarer