Back on track

Förra veckan var jag ju inte riktigt i form och kanske inte riktigt ”mig själv” heller men denna veckan känner jag att jag har ”hittat tillbaka” till mig själv igen, även om jag känner mig trött och sliten. Tyvärr var det inte alls min idag, i alla fall när det gäller Cogmed.. Kände redan på övning två att detta kommer inte att funka.. Grät i ren frustration och för att jag var så trött.. Lite löjligt känner jag sen i efterhand kanske, men det var så jag kände då och det gick inte att stoppa. Sänkte till och med mitt resultat idag, vilket känns som ett väldigt nederlag och misslyckande. Det brukar inte ju hända. Men det är bara att ta nya tag och så ska jag överväga att ta en paus i mitten så går det kanske lite bättre och att jag inte blir lika slutkörd kanske. Får nog prova i alla fall. Det är totalt 8 övningar och brukar/ för det mesta tagit runt 45 min.

Förutom Cogmed idag började vi individuellt spåna på lite olika idéer och förslag till klassresan i vår. Detta ska var och en redovisa lite senare. Det blir spännande att se vad de andra kommit fram till! Jag håller än så länge mitt hemligt.. 😉

Namaste

Gillar

Kommentarer

Övertrött var bara förnamnet

Det har varit en ganska så intensiv vecka med Cogmed (även om vi gjort andra roliga praktiska saker med i skolan)och det har tagit mer på krafterna är jag först hade trott och såklart velat. Det hade enligt min mening varit bättre med kortare pass, för då hade vi nog fått ut mer av det men nu är det tyvärr bestämt såhär vad jag förstått. Men det är (och kommer bli oerhört tufft). Jag har inte orkat det jag velat och behövt göra denna veckan så som yoga och berget av tvätt att både tvätta och vika.. Hade ju sett fram emot att komma igång med yogan igen! Gick ner i en liten svacka under jullovet av lite olika skäl och lovade mig själv att jag ska komma igång med yogan mer nu efter lovet. Men orken räckte inte och det är så frustrerande! Är stresskänslig och klarar inte av när det händer för mycket eller nya oväntade saker. Under veckan har det varit extra svårt med sömnen och idag sa även kroppen till rejält. Börjat må illa, orolig mage, magont, lite yrsel och darrningar och bara blivit för övertrött helt enkelt. Började gråta när mamma bara skulle lämna en sak får jag kände mig så dålig och så fruktansvärt trött så det gjorde mig rädd. Det är svårt att förklara allt bra och för många låter det här säkert jättelöjligt men att vara i det och vara övertrött är inte kul, kanske i efterhand när man insett att man gråtit för så löjliga saker eller s.k. bagateller som någon byxa eller lite tvätt.. 😛 Men det är även kanske även så att jag insett lite mer ansvaret och jobbet med eget boende.
Och oavsett om det är jobbigt att göra COGMED eller inte blir det bra att komma tillbaka till skolan på måndag!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Vecka 2

Känt mig lite ur form idag, på olika sätt vis och även lite tröttare men det ska nog bli bättre under veckans gång. Idag har vi jobbat med decoupage, som vi fick känna på lite redan förra veckan. Tycker det är kul, även om det är lite pilligt men jag gillar att pyssla

När jag har fått hem det ska jag ta lite bilder så ni kan se resultatet 😉 Vi kommer fortsätta jobba lite med decoupage under vårterminen. I morgon ska vi bl.a. till Erikshjälpen i hopp om att fynda småsaker vi kan klä om! Kul att lämna skolans område lite. Körde även första passet av COGMED idag. Kände såklart igen det eftersom jag jobbat med det innan. Körde bara ett längre pass än vad jag är ”van” vid.

Namaste

Gillar

Kommentarer