2 veckor kvar

Minde än 2 veckor nu tills lovet är slut. Det har varit lite intensivt med vissa saker och det har kroppen känt av och gett signaler om. Förhoppningsvis kommer allt lugna ner sig lite och kaoset i huvud och kropp kan lägga sig men tiden har gått fort hittills och jag hoppas faktiskt det går lika fort till! Än så länge har jag bara slappat och vilat upp mig men nu kommer tiden då jag kan behöva sysselsätta mig igen. Jag tänkte jag ska gå på yogan så mycket som det går (det blir nog 3 gånger denna veckan 😉 ), kanske prova något danspass och förstås dansa mycket själv. Jag jobbar lite på en ny låt och försöker få ihop något snyggt.. 😉 Sen tänkte jag baka. Det blir en omgång hemgjord granola  i veckan. Det var det längesedan jag gjorde. Har köpt Pauluns granola nu längre eftersom jag tänkte att jag varken hade ork eller tid att göra egen, men NU! Jag ska även läsa klart boken, som jag redan lånat om 2 gånger 😛 Och så blir det lite trist pappersarbete i veckan och storhandling. Plus berget av tvätt..

Passar på att njuta och pressa ur det sista av julen som snart går mot sitt slut.. Jag har hela lägenheten full av tomtar men här blev det en mysig liten hörna som passar perfekt för ljusstaken!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Min jul

Julen firades hos mamma och de är ju faktiskt första gången som jag åkte och firade jul i mitt nu gamla hem. Kändes lite konstigt men superbra ändå! 😉 Jag fick bidra med dadelgodis och bröd. Hade en trevlig kväll med julsånger, julklappsspel, mat och gotterier och faktiskt lite andra oväntade julklappar 😀

Det fantastiska brödet som har följt med varje jul nu i många år..! 😀

Såå gott! 😀

Lite av gotterierna man stoppade i sig under kvällen..

Storvinst i julklappsspelet! :O

Den här ugglan sitter bra i fönstret tycker jag och tror den egentligen ”bara” är för julen men man kan väl ha den året runt kanske ?

Namaste

Gillar

Kommentarer