Värt att bli trött för

Liten bloggpaus men nu är jag tillbaka igen! Förra helgen var det Göteborg Open. Var i väg fredag- söndag. Jag var med i 5- kampen och 60 m. Ingen vinstmedalj i något men det var kul i alla fall. Nästa år får det bli fler saker!

Blev väldigt trött på många sätt och vis men främst hjärntrött. Jag känner jag har fortfarande inte hämtat mig än men vissa saker är det värt att bli trött för! Och så blev man 24 i tisdags. Känner mig gammal 😛 Inte uppmärksammat det på något särskilt vis, för jag önskade det så men många i skolan var gulliga och grattade mig 😀 Och så fick jag lite oväntade presenter av mitt hjärta

Föreläsning om hjärnan och hjärntrötthet hela dagen idag. Jätteintressant och bra men synd att allt försvann och vissa saker var svåra att förstå. Hade behövt gå igenom det några gånger till tror jag. Kände igen allt med hjärntröttheten och det blir så tydligt. Sen är det nästan lite komiskt att man blev hjärntrött på en hjärntrötthet föreläsning 😛 Efter var krafterna helt slut och jag ville bara typ sova.
Total vilodag i morgon så ska jag försöka gå på yogan på söndag. Det har blivit mycket mindre den senaste tiden av olika skäl. Gick i går i alla fall och det är bättre än inget. Nästa vecka ska jag nog köra lite mer igen men vissa tycker att jag ska ta det lite lugnare med det. Men det är oftast i stil med ”allt eller inget” för mig och det är väl något jag behöver jobba lite med.
Supertaggad inför nästa helg då det blir flytt till lägenheten, eller i alla fall saker. Förhoppningsvis blir det min sista helg och sista (nästa vecka) hemma!

Namaste

Gillar

Kommentarer

Bra vecka

Haft fullt upp på skolan känns det som. Det har känts väldigt bra och kul att prova på att bo där! Gåsmiddag i tisdags (dock inte det för min del) Gjort julgodis, pysslat, jobbat lite med skrivning i skolbloggen och annat. Blev klar med min ram till pärlplattan. Väntade bara på att den skulle torka också. Jobbat rätt länge med plattan och det var helt klart värt mödan! (Ska försöka komma ihåg att ta en bild) Känns kul att jag kan börja jobba på någonting annat nu. Kanske något med glas.. Idrotten var tuff i torsdags och det känns verkligen i låren! Men kul var det och det är huvudsaken!

Fick även möjligheten att prova på skyttet i onsdags och det gick mycket bättre än förväntat så jag blev lite chockad faktiskt. Och badet kul som vanligt, det med. Allt som allt en bra vecka för att sammanfatta det hela 😀

I måndags blev det en långpromenad till den här häftiga platsen

Att gå till havet dröjer ca 10-15 min. Brukar stå en stund vid bryggans slut och bara titta på havet

Gissa om jag blev glad för den här ljuslyktan..!  Fick den av B på skolan

Namaste

Gillar

Kommentarer

På väg

Det är nu mindre än 1 månad tills jag ska flytta in i min allra första lägenhet! Den 5/6 december åker sakerna in i alla fall 😉 Jag kan inte längta mer till att ”bli vuxen”, börja och skapa ett nytt och ”eget” liv! Det är inte en sekund för sent när man är 24..! Nu är jag äntligen på väg och jag kan faktiskt känna mig lite stolt över mig själv.
Ikväll kom jag till skolan. Det blir spännande och kul att prova på att bo här! Bra träning att sova själv nu också inför flytten för det kan möjligen vara ett litet orosmoment, men jag tror det ska funka. Jag ska nog inte behöva känna mig ensam heller.

I eftermiddags tog jag en liten promenad innan avresan. Skönt att komma ut i ren, frisk luft. Himlen var så vacker också med solen som gick ner

Gick förbi laxtrappan också och såg faktisk en del laxar som försökte ta sig uppför strömmen idag. Superhäftigt att se! Borde ju ha filmat!


Namaste

Gillar

Kommentarer