Stress

I går var första lektionen med Brain Swim (men jag väntar att uttala mig om det förrän sista dagen i morgon) och det blev kort dag för mig i skolan för på eftermiddagen skulle jag på möte med FK och AF. Yeei- not! Men det gick ändå bra tror jag och mötet blev ganska kort. Skönt, så var jag hemma ungefär den tiden jag annars skulle varit om jag hade gått i skolan som vanligt. Var ganska trött efter den dagen så det blev bara slapp i soffan och se ett avsnitt av ”Atleterna”.
I morse kände jag mig väldigt seg men kunde piggna till lite efter badet på förmiddagen. Nu har vi haft en lång lunchrast både igår och idag (även morgon också) och det är väldigt skönt! På eftermiddagen skulle vi förbereda lite inför familje dagen på lördag. Vi ska hålla varsin liten kort presentation av något ämne vi har så våra anhöriga får en liten inblick i vad vi gör. Jag fick bloggen som mitt ämne. Det gick väldigt snabbt att skriva ihop syftet och så valde jag ut 3 inlägg som ska visas. Direkt efter skolan åkte jag till Friskis för ett yoga pass. Hade först tänkt prova på Dans Fusion men jag ändrade mig och tar nog det nästa vecka istället. Eftermiddagen till yoga passet blev stressig. Bilen var i tid men skulle ta en omväg för att hämta någon annan så jag blev ca en halvtimme senare än tänkt och anlände då i princip på sekunden innan passet. Det kändes jobbigt för jag stressar upp mig lätt och är väldigt stresskänslig så det blev en jobbig situation och jag kände att jag aldrig riktigt kunde komma ner i varv och ro och fokusera så som jag hade velat på passet. Det låter kanske lite löjligt att jag bara inte kunde släppa det, men det är så jag funkar. Jag kan få symptom som ont i hjärtat när jag känner mig stressad, om det har varit för mycket eller är för mycket. Något som jag kände av lite i sluten av förra veckan.. Någon annan som känner igen sig ?
Hur som helst blir säkert bättre en annan gång och så är det bara att ta nya tag! Jag tänkte faktiskt gå på ett pass yoga till i morgon

Namaste

Gillar

Kommentarer

Spännande vecka väntar

Ikväll gick jag på ett ”Yoga 75″ pass istället för Afron jag brukar gå på. Det var alltså ett (ca) 75 min långt pass. Bra tycker jag för då kan man göra ”vanlig” yoga typ en hel timme och har sedan tid för avslappningen

Ännu en gång upptäckte jag lite nya muskler och påminns om hur stel jag blivit.. 😛 Det var ju några år sedan man höll på och känner såklart igen en del men det är ändå lite nytt för kroppen och nu fokuserar jag mest på att fixa rörelserna så får andningen komma med mer sen när jag kommit in i det igen. Hur som helst tror jag yogan blir jättebra för mig och kanske får lite användning för det och kan använda som avslappning.
Nästa vecka blir ganska spännande..! Vi ska tillbringa mycket tid i bassängen och göra något som heter Brain Swim. Måndag, tisdag och onsdag. Är inte riktigt klar på vad det är än men det blir nog kul! Vi har egentligen bassängen schemalagd som vanligt på fredagen också men vi kanske skulle få ledigt då eller göra något annat eftersom vi redan varit så mycket i bassängen den veckan.. Och så blir det en extra dag i skolan. Vi ska nämligen gå lördagen också för det är familj dag (får som tur är ledigt någon annan dag för det).
Jag tänkte satsa på att vara lika aktiv, om inte mer och gå på dans och yoga. Tisdag, onsdag, torsdag och söndag.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Gott

Trött och seg idag efter ganska dålig nattsömn.. Nyttjade förmiddagen att bränna av och köra lite av ett maraton av alla avsnitt man inte sett i veckan av Paradise och nästan hela Idol från igår.. 😛
I kväll åkte vi i (nästan) hela gruppen plus assistenter till Kristianstad för att ut och äta. Vi skulle först till China Wall,var det tänkt men det var så mycket ljud och trångt så vi bytte till en närliggande restaurang vid sommarlust. Hela stället tyckte jag var lite märkligt,eller i alla fall personerna som jobbade där och vi fick vänta väldigt länge i väntan på både dricka och att beställa men maten var i alla fall helt okej. Jag valde ett pizza med gorgonzola och fetaost.
I morgon har jag förhoppningsvis mer energi och ska gå på dansen.<

Något annat gott jag åt i veckan var daimglass med kalorifria karamellsyrupen från Walden Farms toppat med kakaonibs

Namaste

Gillar

Kommentarer