Andra veckan i gång..

Nu kommer det nog rulla på bra. Sov dåligt i helgen och tror att det kanske var för det har varit så mycket nytt och så mycket intryck att (i alla fall min hjärna) blir lite ”överbelastad” när den måste bearbeta allt. Lite som en tvättmaskin, och det är det som håller en vaken. Typ så..

Var vid havet faktiskt två gånger i helgen. Härligt! :)

Vi började min vardag idag med att prova på och ”träna” att sy lite på maskin, stryka och vika. Kan tyckas väldigt simpelt men det är alltid bra att prova på och träna allt. (Och så är ju detta inte en ”vanlig” skola heller..) Tidigare på min vardag har det tydligen varit ganska mycket matlagning och bakning. Vi får se vad vi ska hålla på med detta året.. Det blir nog lite allt möjligt. På fritidskunskapen skulle vi fundera lite själva vad just jag ville göra eller tycker jag behöver träna på, som vi sedan kan göra på den lektionen. Började även spåna lite var vi ska åka på måndag som utflykt. Eftermiddagen fortsatte lite i förmiddagens tecken och vi kom fram till att vi ska åka till Kiviks musteri.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Första skolveckan slut

Ja, då var första veckan slut. Känns väldigt bra och jag ser fram emot detta året! Det kommer att bli spännande och det känns roligt att säga att jag tycker skolan är kul! Roligast denna veckan tycker jag har varit insparken och gympan

Nu har det varit lite mjukstart denna veckan, och det känns skönt. Men nästa vecka är allt som det ska vara med vanliga lektioner och så..

Det blir vila i helgen, det kommer nog behövas efter så mycket nytt och alla intryck.. Men i morgon ska (nästan) hela gruppen iväg och äta på någon grekisk restaurang.. De hade tydligen varit där någon/några gånger innan.. Det ska nog smaka.

Namaste

Gillar

Kommentarer

Fun day

Nästan igenom första skolveckan.. I går var det inspark. Vi hade lekar så som brännboll och rundpingis, för att nämna två hela förmiddagen. Rundpingisen gick bra till min stora förvåning. Hamnade i final mot en annan tjej i en annan kurs/linje. Men hon drog det vassaste strået i slutändan. Attans! Gillar inte att förlora.. En kul förmiddag och en bra start på första skolveckan! PÅ eftermiddagen hade vi ett pass mindfulness

Började dagen idag med att komma ca 30 min försent för den jäkla bilen..! Hoppa direkt in i klassrummet för samhälle och göra lite nutidsfrågor. Efter förmiddagspausen hade vi lite bild där jag kommer att börja på en pärlplatta. Jag ska lägga en bild med pärlor. Man gör det via ett datorprogram som ”visar” vilka pärlor man ska välja och på så sätt skapar bilden man vill ha. Häftigt! Valde ut två bilder i dag som jag hoppas kan funka.
På eftermiddagen var det idrott och det är tydligen något som PVI inte haft innan så det blir kul! Det får såklart anpassas så som allting annat då vissa i gruppen är lite begränsade.. Vi gjorde ”svansleken”, och en annan tävling där vi delade upp oss i två lag och sist lite träning med boll. Man fick springa rejält i dag i alla fall och jag tycker det är kul att tävla!

Namaste

Gillar

Kommentarer