Kämpa på och glädjas åt..

Nya tag efter en tuff och jobbig förra vecka med lite kaos.. Det dröjer än till jag ska träffa C igen.. Hade kanske behövt någon liten peppning och stöttning innan dess men jag får bara kämpa på och glädjas åt roliga saker! Var och såg min bror i musikalen West side story i söndags. Jättekul att se och så duktiga de var! En stolt syster!

Nu har jag testat Pauluns supergröt blåbär och hallon! Det är en blandning av olika flingor, frön och gryn tillsammans med lite torkade dadlar, frystorkade hallon och blåbär smaksatt med vanilj. Värms enklast upp i micron i några minuter. Den får klart godkänt för min del. Lite roligare och godare än vanlig havregrynsgröt

Supergröten finns även i 2 sorter till. ”Äpple och kanel” och ”Tranbär, hasselnötter och mandel med extra protein”. Någon som testat ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Kesobröd och pizza

Kesobrödet är en riktig favorit och är väldigt enkelt att göra! 😉

Det var ett tag sedan jag gjorde brödet i långpanna. Har gjort det i frallformat några gånger nu och tycker det blir väldigt gott fastän det inte är exakt samma recept. Frallreceptet ger 4 frallor och gör man det i långpanna blir det totalt 8 bitar (beroende på hur man delar).

Hemgjord pizza är så gott! :D

Namaste

Gillar

Kommentarer

Botaniska trädgården och Universeum

I går blev det en tur till Botaniska trädgården och Universeum i Göteborg. Tog längre tid att ta sig tid än vi först trott men vi kom fram till sist och hann med båda sakerna :). Tog inga bilder på Universeum för jag tyckte inte det kändes lönt för djuren rörde på sig hela tiden eller var en bit bort.. Men trevligt var det!

Dessa var ju jättehäftiga! En "kotteträd" xD

En fin uggla mitt i alltihopa. Vill ha en sån!


Namaste

Gillar

Kommentarer