Jag kan!

Jag ville ju egentligen typ vara sockerfri förra veckan och det var jag ju inte.. Men får kanske ta en sak i taget.. ? Nu klarade jag av en annan sak som är mycket viktigare.. Och det var hela förra veckan utan att hetsäta! Är så glad och stolt över mig själv! En liten ”överätning”  typ men ingen hets! Det har jag inte gjort på länge.. Det har nog hänt varje vecka i alla fall en gång.. Det är en så stort vinst och det ger hopp! Nu ska jag bara fortsätta såhär..! Jag mår ju så mycket bättre när det inte händer för det blir så påfrestande och jobbigt efteråt..
Nu ska jag leva lite på det här och bara njuta! Kanske en liten belöning som C har föreslagit..?

Här kommer en blommbild till 😛

Måste tipsa om sharon på mackan. Supergott! ;) Det är en av mina favoritfrukter som har en väldigt söt smak och påminner lite om en tomat, för er som inte vet..

Här har jag den tillsammans med philadelphia sweet chili på en ”äppelkuse”.


 

Namaste

Gillar

Kommentarer

Djur och natur

Djur och natur ligger varmt om hjärtat och att fånga det på bild är alltid kul!

Här kommer lite bilder från igår och idag.

Först ut är en liten krabat som jag stötte på igår. Jag vet inte vilken fågel det kan vara.. Det är ju ingen and men en anka eller gås kanske.. ? Det var svårt att få till en bra bild men hur som helst verkade den vilsen och har nog kommit bort från sin mamma. Hoppas de hittar tillbaks till varandra igen!

Och så mötte jag den här vackra anden. Blev heller tyvärr ingen bra bild men vacker var den i alla fall !
Sist men inte minst de vackra nyponblommorna som kan ha lite olika nyanser. De här var mot vitare hållet..


 

Namaste

Gillar

Kommentarer

Nya tag och nytt

Förra veckan blev det diverse godis, glass och tårta.. Gott men denna veckan tar vi paus från sådant! (Det var målsättningen i alla fall..) Men har fuskat lite med en väldigt god, gullig liten browniebit och 2 kolor (följde med kinamaten) men annars inget och det ska inte bli något mer av det i alla fall denna veckan! Tror det ska gå bra.:) Vanligtvis äter jag en del godis/glass varje vecka och så slinker det ner någon macka här och där med t.ex. marabou philadelphia.. 😛 Jag är nog typ sockerberoende :P. Vore kanske bra och man drog ner lite på det..
Dåligt på promenad fronten också förra veckan.. :/ Mycket dels p.g.a. vädret.. Jag hoppas det kan bättra sig för det här är ju bara för trist!


Jag har uppdaterat min sminkväska och beställde hem lite läppgrejor för Nyx. Kanske blir lite nya favoriter..


Namaste

Gillar

Kommentarer