Jobba vidare..

Håller på att rensa ur i bloggen och redigera lite. Konstigt att titta på gamla inlägg. Fattar inte vad man har gjort och tänkt alltså ibland.. Helt sjukt! Får väl kanske hålla på lite till men mycket är redan borta. Ut med gamla- in med det nya!

I går var jag hos Dietisten. Jag gillar henne mycket. Tyvärr ska hon på semester nu.. Hon förstår mig och kommer egentligen med vettiga saker för hon kan sitt jobb men sen är det upp till mig också att ta in och tro på det, vilket jag har varit lite svårt ibland.. Vi återkopplade sen förra gången och tog upp hetsätning igen. Berättade för henne att det har inte alls gått så bra på sistone.. Hittar eller ser egentligen ingen koppling till varför det hänt fler gånger än ”vanligt” och förstår inte riktigt men jag sitter djupt i skiten känns det som och det har blivit ett beteende, något som jag bara gör utan att tänka.. Jag måste hitta något annat att ersätta det beteendet med. M tror att det ibland har handlat om någon form av metod för ångestlindring (omedveten eller medveten) och det kan jag kanske hålla med om i vissa fall. Men jag kanske behöver hjälp med det.. Jag får i alla fall fortsätta försöka och jobba med strategier!

I morgon ska jag till mormor för att fira mors dag och födelsedag. Det blir säkert god mat och mycket annat..

Namaste

Gillar

Kommentarer

Löwengrip Care & Colour

Jag har testat en del från Löwengrip Care & Colour och gillar många av produkterna skarpt! Inte minst de rosa förpackningarna XD Nu är jag är sugen på att testa nya schampoot och balsamet och ansiktsscruben! Någon som har gjort det än ?

The Cream
En dag och nattcreme, men som jag själv personligen tycker är för fet för dagen men funkar bra som nattkräm. Är dryg med en smart pumpflaska och räcker länge!
Clean & calm facial cleanser
En rengörare som även funkar att ta bort lättare makeup med. Känns väldigt len och mjuk vid applicering och vårdar huden. Men jag önskar större förpackningen (för den tar slut före de andra produkterna), trots att den är dryg och ändå räcker ett tag..
Moisture on the go
Min favorit bland ansiktsprodukterna! Den ger verkligen fukt som den lovar och känns mycket fräsch! (Varning för lite stark stråle)

Long lasting schampoo & conditioner
Sulfat och paranbenfritt som både är för färgat och normalt hår. En riktigt härlig och fruktig doft! Gör håret mjukt och tillför glans. Men om de är så ”long lasting” vet jag inte.. Eller är det bara mitt hår.. ?
The Cure Hairmask
En väldoftande hårinpackning som bl.a. doftar rabarber. Är söt och fruktig, som jag älskar och får mig att vilja äta upp den..! 😀 Lämnar håret fantastiskt mjukt , glansigt och följsamt! 😉

Count on me deodorant
En fräsch deodorant med loft av lotusblomma som torkar snabbt men förpackingen är inte helt ultimat och det känns som det blir lite kvar

Hydration heaven hair oil
Doft av passionsfrukt. Gör håret mjukt med en balsameffekt. Känns dryg och lite ”fet”. Man behöver inte så mycket.. I början tyckte jag lite sisådär om oljan men har börjat gilla den mer! Dock tycker jag den är lite dyr för den lilla flaskan (50 ml)
Get a grip hand balm
Doften påminner lite grann om doften hos showergelen och lotionen. Absorberas väldigt snabbt och återfuktar utan något kladd! 😉 Men tycker även denna är för dyr för den lilla förpackningen (50 ml)

Balance my skin bodylotion
En lotion som doftar riktigt härligt och jättegott och ger en lite lyxkänsla 😉 😀 Doften håller i sig länge, den går in snabbt i huden och återfuktar bra 😉 Men den är odryg (och känns mer som en bodymilk än en lotion) så då behöver man lite mer..
Clean up shower gel
I samma doft som lotionen. Ger ett bra lödder och känns återfuktande och vårdande!

Velvet Cream bodyscrub
I samma doft som shower och lotion. Gör sig okej som scrub. Mild och härlig och känns också lite vårdande.

Good to go
Ett superbra torrschampoo som ständigt återkommer hos mig och är en av favoriterna bland LCC! Syns inte så tydligt, suger upp bra, ger volym och har en härlig doft av karamell/kola 😉
Good to go light
Har en annan doft än originalet med en genomskinlig formula som gör håret blir så lent att man lätt kan dra fingrarna igenom det 😉

Namaste

Gillar

Kommentarer

Hallon, syrener och chiapudding

Nightsnack i form av halvfrusna hallonbitar och nattygsbordet pryds av vackra syrener

I går kväll förberedde jag en chokladchiapudding som stod över natten i kylen. Första gången jag provar chiapudding faktiskt och jag tyckte det blev lyckat!

Jag har i en banan i puddingen för lite tjockare konsistens och kakao för mer smak eftersom chiafröna är smaklösa. Detta receptet blandar man 1 msk chiafrön, 1 banan (som ska mosas först) , 1 dl mandelmjölk och 2 tsk kakao. Rör gärna om någon gång under tiden den står och innan servering (och toppa med lite kakaonibs för mer kakaosmak

Chiafrön har hög halt av kostfiber, bra kalcium och vitamin C källa och innehåller även mycket Omega 3. Ett superfrö med andra ord!

Namaste

Gillar

Kommentarer