Gott!

Det blev en lunch på favvostället House of Bagels och sen lite chokladpraliner på det. som jag delade med syrran

Namaste

Gillar

Kommentarer

Det närmar sig..

Har gått och blivit lite sjuk :/ Började i onsdags.. Går lite upp och ner i hur jag känner mig. Det sticker i benen och har bl.a. varit halsen som varit problemet och känt mig allmänt svag.. Men ska nog vara på benen snart igen och annars kan jag säga att det har nog varit en bra vecka!

Träningsvärk sedan passet på gymmet i torsdags tror jag, även om det egentligen inte var ett tufft pass alls- är ju så otränad nu.. Bara jag kommer igång och håller motivationen uppe! Jag vet väldigt lite om träning. Vad som är rätt och ”fel”, hur jag ska lägga upp det m.m. Känns som om jag skulle behöva lite hjälp. Ett mål som jag har satt upp sedan en tid tillbaka om mindre socker (från t.ex. godis, glass m.m.) tycker jag oftast har gått bra så det är ju en liten vinst i alla fall 😉 Skulle egentligen strikta det ännu mer kanske..

Nu börjar det närma sig mötet med FK och AF om planering för arbetsträning. Det kan nog bli bra för mig att göra något även om det bara är någon gång i veckan, till att börja med. Har gått väldigt länge nu och gjort ”ingenting”. Till den 23:e bör jag nog vara lite förbredd, tänka ut vad jag vill och så.. Men djur vet jag att det är något som jag är intresserad av och allra helst vill göra. Det ligger ju mig väldigt varmt och hjärtat! Kanske man kan vara på typ djurpensionat.. ?

Namaste

Gillar

Kommentarer

Höst

Ja, nu är hösten här med regn och rusk! Saknar sommaren lite men nu kan man å andra sidan ha höstgarderoben 😉
Förra veckan var jag och pojkvännen och besökte Den blå planet, i Danmark, ett akvarie som är nybyggt. Det var en varm, fin och trevlig dag och så gick vi i Malmö också. Det blev mycket motion den dagen

Sen blev det en kvällspromenad. Var en fin kväll så får ju passa på. Vet aldrig när det blir regn igen..

Fick en chock när jag kollade kontot idag.. Ooops! :O Det har gått mycket pengar. Har en tendens att slösa när man har lite mer med pengar 😛 Blir nog en del onödiga saker egentligen. Så är det inte lika roliga utgifter med nytt busskort, mobilladdare och kort på Friskis, men så är det.

I morgon blir nog en rolig dag! Dans på Friskis och även lite träning med syrran på gymmet.
Får ev.t en träningskompis nu så det kommer bli mycket roligare och antagligen lite mer motivation.

Namaste

Gillar

Kommentarer